|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 29-09-2007, 12:57 |
Ogrzewanie tylnej szyby |
Autor |
Wiadomość |
tuarek [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2006, 09:20 Ogrzewanie tylnej szyby
|
|
|
No więc to było tak, poprzedni właściciel mojego Colcika nakleił sobie na tylną szybę od wewnątrz taką paskudną naklejkę, a że nie przypadła mi ona do gustu to ją zdarłem. I tu pojawił się problem bo zrobiłem to tak nieudolnie że poprzerywłem te cienkie kreski na szybie, które odpowiedzialne sa za ogrzewanie.
Czy da się je jakoś odtworzyć? Dodam że ubytki to po parę cm na kilku z nich
pzdr |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2006, 10:03
|
|
|
z tego co wiem sa specjalne lakiery ktorymi mozna uzupelniac takie ubytki, zestawik na stacji powinienes kupic za jakies ok. 30zl |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 15-07-2006, 11:56
|
|
|
Tak jak borecki, napisal. Sa zestawy z folia i takie ktoreymi malujesz tak jak lakierem do paznokci.
Kiedys pewnej pani robilem tak w Skodzie.
Szukasz gdzie jest przerwa-u ciebie chyba nie bedzie trudno
Oklejasz tasma papierowa i zostawiasz mala przerwe na pasek. Pozniej mieszasz ten specefik (on byl w 2 tubkach z jakims dodatkiem "ala brokatu czy sreberka". No i malujesz. Jak ci reka poleci-to masz oklejone tasma i nic nie bedzie
No i to by bylo na tyle. Zestaw kosztowal ~20pln (3 lata temu). |
_________________ ---
'06 Lancer CS 1,6 - 4G18 (IV 2017 - ...)
'99 Colt CJ1A, 1,3 - 4G13 (XII 2009 - II 2018)
Temat o Colcie...
'97 Galant EA2W, 2,0 GLS - 4G63 (II 2009 - IV 2017)
Od Lancera do Galanta...
'94 Lancer CB4W GLXi, 1.6 - 4G92 (II 2005 - II 2009)  |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
|
|
|
 |