|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Proszę o pomoc w identyfikacji |
Autor |
Wiadomość |
steropian [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2009, 12:28 Proszę o pomoc w identyfikacji
|
|
|
Witam
proszę o pomoc w identyfikacji modelu i mocy mojego Mitsubishi 3000GT. Szczątkowa informacja z carfax'a dotycząca silnika i modelu to:
Year: 1993 Style/Body: Coupe 2D
Make: Mitsubishi Engine: 3.0L V6 MPI
Model: 3000GT Country of Assembly: Japan
Zdjęcia samochodu można obejrzeć w mojej galerii.
pozdrawiam
steropian |
|
|
|
 |
udi
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 233 Skąd: Lututow/Luxemburg
|
Wysłany: 19-04-2009, 13:40
|
|
|
Wedlug mnie: wersja wolnossaca,czyli moc 225KM,znana z modelu BASE i SL.Uwazam ze to wersja BASE,bo SL mialy chyba lepsze wyposazenie,czyli skora itp,lecz tu moge sie mylic.
Napis na licznikach i plastikowe mocowania dla pasow na gornej czesci foteli sugeruja model na USA. |
_________________ GTO MR-niebieskie
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,
 |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 19-04-2009, 17:01
|
|
|
dokładnie tak jak udi napisał jest to wersja amerykańska BASE z silnikiem 225 koni. |
_________________ www.3000gt-forum.cba.pl
 |
|
|
|
 |
|
|