|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:20 |
EA2A 2000rok z Anglii |
Autor |
Wiadomość |
Matik608
Mitsumaniak

Auto: BMW E61 3.0D
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 433 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 25-04-2009, 14:23 EA2A 2000rok z Anglii
|
|
|
Witam.
niestety ostatnio mało bywam na forum ponieważ chwilowo nie mam neta
Dobrze ale przejde do rzeczy wyczaiłem u mnie w okolicy Galanta z 2000roku w wersji elegance, wersja angielska, 2.4GDI chyba manual, czarna skóra wiec chyba pełna opcja, mam pare rzeczy do kupienia do mojego i tak sie zastanawiam czy by go nie kupić
Ten Gal jest walniety w tył, przed chwila byłem go ogladać, koleś sie napalił zeby go przerobić na wersje europejska, i wyklepać ten tył, kupił juz wszystko do naprawy tylu, lampy zderzak itd. powiedział że wszystkie graty mi daje
Stoi na orginalnych alusach mitsu, jakie ma zegary niestety nie zwrocilem uwagi.
Powiedział mi za niego 7tys. i dodał ze na pewno sie dogadamy, jak dla mnie to chyba za duzo 7tys.
Jak myslicie ile takie cos jest warte i czy oplaca sie bawić w takie coś? Jak jest ze sprzedażą części? jak by mógł sie wypowiedzieć ktoś kto jest w temacie to z góry dziękuje |
_________________ Był EA2A '98
 |
|
|
|
 |
miziek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2009, 15:53
|
|
|
Matik608, w IRL jest warty +/- 2000 euro. 7000zl o to o wiele za duzo bo koszt przerobki to troche jest, musisz dawce znalezc na grodz etc |
|
|
|
 |
Matik608
Mitsumaniak

Auto: BMW E61 3.0D
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 433 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 25-04-2009, 17:11
|
|
|
miziek nie bede sie raczej pchał w przekładke, poza tym jeszcze musiał bym tył zrobić w nim ja chce tego Gala na dawce części do mojego, poduszki halogeny i jeszcze pare gratów a reszte bym na czesci sprzedał.
niech mi ktoś podpowie ile on może być wart tak mniej wiecej, i jak jest ze sprzedaża części |
_________________ Był EA2A '98
 |
|
|
|
 |
|
|