Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
17-10-2009, 21:20
EA2A 2000rok z Anglii
Autor Wiadomość
Matik608 
Mitsumaniak

Auto: BMW E61 3.0D
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 25-04-2009, 14:23   EA2A 2000rok z Anglii

Witam.
niestety ostatnio mało bywam na forum ponieważ chwilowo nie mam neta :?
Dobrze ale przejde do rzeczy :) wyczaiłem u mnie w okolicy Galanta z 2000roku w wersji elegance, wersja angielska, 2.4GDI chyba manual, czarna skóra wiec chyba pełna opcja, mam pare rzeczy do kupienia do mojego i tak sie zastanawiam czy by go nie kupić :D
Ten Gal jest walniety w tył, przed chwila byłem go ogladać, koleś sie napalił zeby go przerobić na wersje europejska, i wyklepać ten tył, kupił juz wszystko do naprawy tylu, lampy zderzak itd. powiedział że wszystkie graty mi daje :)
Stoi na orginalnych alusach mitsu, jakie ma zegary niestety nie zwrocilem uwagi.
Powiedział mi za niego 7tys. i dodał ze na pewno sie dogadamy, jak dla mnie to chyba za duzo 7tys.
Jak myslicie ile takie cos jest warte i czy oplaca sie bawić w takie coś? Jak jest ze sprzedażą części? jak by mógł sie wypowiedzieć ktoś kto jest w temacie to z góry dziękuje :wink:

miziek
[Usunięty]

Wysłany: 25-04-2009, 15:53   

Matik608, w IRL jest warty +/- 2000 euro. 7000zl o to o wiele za duzo bo koszt przerobki to troche jest, musisz dawce znalezc na grodz etc

Matik608 
Mitsumaniak

Auto: BMW E61 3.0D
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-04-2009, 17:11   

miziek nie bede sie raczej pchał w przekładke, poza tym jeszcze musiał bym tył zrobić w nim ja chce tego Gala na dawce części do mojego, poduszki halogeny i jeszcze pare gratów a reszte bym na czesci sprzedał.
niech mi ktoś podpowie ile on może być wart tak mniej wiecej, i jak jest ze sprzedaża części

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi