|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
osłabiony Space Wagon (silnik Galanta) |
Autor |
Wiadomość |
majkel-sopot [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:17 osłabiony Space Wagon (silnik Galanta)
|
|
|
Witam Serdecznie,
Posiadam Autko Mitsubishi Space Wagon 94' 2.0TD.. Jest w nim stawiony silnik od Galanta 2.0TD, takze fabrycznie ma niby 8KM więcej .. czyli z 90KM
Otóż, gdy kupowałem autko, które wczesniej nalezalo do zmarlego ojca kolegi.. MIal on coś zrobione, ze auto bylo slabsze.. tzn nadal jest.. Na 100% bo sam o tym kiedys mowil, ze dla niego to za duzo i nie potrafil tym jezdzic, wiec sobie cos tam obnizyl..
Samochod m/w ma osiagi 22sek do 100km/h takze na pewno jest cos obnizone..
Moje pytanie brzmi, co można tam ustawic? co wyregulowac w ktorym miejscu..itp.. Mile widziane zdjecia jesli ktos ma ten sam model.. Bylbym bardzo wdzieczny..
W sumie przyzwyczaiłem się do tego zamulonego chodzenia, ale przydalby sie przyspeiszenie przy np.: wyprzedzaniu innych samochodow itp
Za wszelka pomoc bede wdzieczny.. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:33
|
|
|
majkel-sopot napisał/a: | Jest w nim stawiony silnik od Galanta 2.0TD, takze fabrycznie ma niby 8KM więcej .. czyli z 90KM |
Jest już leciwy i nie oczekuj od niego zbyt wiele. |
EA5W

|
|
|
|
 |
majkel-sopot [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:40
|
|
|
Nie no jasne, rozumiem ale sam fakt, ze na 100% bylo cos przy nim robione.. Jego syn nie ejst mi w stanie nic powiedziec bo tak samo sie na tym nie zna |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:48
|
|
|
majkel-sopot napisał/a: | Nie no jasne, rozumiem ale sam fakt, ze na 100% bylo cos przy nim robione |
Wejdż w szukajkę dział galant 92-96 , może coś znajdziesz na temat. |
EA5W

|
|
|
|
 |
majkel-sopot [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:52
|
|