|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Coś mi stuka z przodu |
Autor |
Wiadomość |
Janasa
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1,3 Glx 96-03r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-04-2009, 12:50 Coś mi stuka z przodu
|
|
|
yo, coś mi stuka z przodu autka,dzwięk jest wydawany i to jest dziwne,na minimalnej nierówności i jest dosc nieprzyjemny,tak jakby dwie płyty waliły by o siebie,na trasie nie ma nic,przy małej prędkosci cos tam napiera,po odkręceniu koła zauważyłem cos takiego http://odsiebie.com/pokaz/2460877---ec37.html ,mianowicie chodzi mi o ten drązek i te gumki są fest popekanea ta dolna jest krzywa ze hej,czy to może byc przyczyną hałasu i jak ta rzecz sie fachowo nazywa:) stabilizatory?gumki?:) i moze jakiś namiar na dobrego sprzedawce,a druga sprawa,ktos we mnie stuknoł w tył i zrobiło mi sie wgięcie ponizej klapy na listwie i odprysł lakier,czym to zakonserwować,za odp wielkie dzięki.
Dzięki serdeczne,zakupione łączniki,zabieram sie do wymiany:) |
Ostatnio zmieniony przez Janasa 27-04-2009, 20:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pexu
Mitsumaniak
Auto: Colt 1.3 | 1997
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 1267 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-04-2009, 13:13
|
|
|
Łącznik stabilizatora, przerabiałem to niedawno Samych gum nie ma sensu wymieniać, u mnie śruby się ukręciły przy próbie odkręcenia. Tak więc dwa łączniki, oryginały najlepiej i będzie OK |
_________________ 7,60/100
 |
|
|
|
 |
|
|