Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
15-10-2009, 20:40
Galant Rzeszów, Kalisz, co sądzicie o tych autach??
Autor Wiadomość
pk38 
Nowy Forumowicz

Auto: ******
Wysłany: 05-06-2009, 18:46   Galant Rzeszów, Kalisz, co sądzicie o tych autach??

Witam, chcę pomóc ojcu w kupnie galanta, jest on zainteresowany tym oto egzemplarzem, napiszcie proszę co o nim sądzicie, może ktoś już oglądał??

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8473591

lub ewentualnie jakie galanty byscie polecali?? cena do 13k
Jutro zamierzamy sie wybrac i obejrzeć to auto z uwagi że mamy całkiem blisko do Rzeszowa.

Jeszcze jeden link tym razem autko jest z kalisza i równiez prosiłbym o opinie o autku.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8895393

sprawa jest tak jak by na ostrzu noża ponieważ brat rozbił auto rodziców, które jest niezbędne w domu, a nie chciałbym aby zakupione auto okazało się jakąś lipą, więc wolę się upewnić na tym forum.

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-06-2009, 19:34   

Te z Kalisza za ten opis i obrabiane zdjęcia bym od razu odrzucił. Gość napisał tam takie herezje, ze głowa puchnie. Ten drugi warto obejrzeć. Z tych zdjęć niestety nic Ci nie powiem..
Przydałyby się lepsze zdjęcia w tym komory silnika. Uboga wersja jak na Galanta. Koła 14to calowe, stalowe. I na pewno nie jest to rocznik 99.

Poproś o VIN i lepsze zdjęcia, w tym komory silnika.

Mazi 
Nowy Forumowicz

Auto: EA6A
Wysłany: 06-06-2009, 09:20   

Jeśli mogę coś doradzić a właściwie odradzić to odradzam tego z Kalisza. Znajomy kupił tam tam diesla przed liftem i do tej pory nie może sobie tego wybaczyć. Wosk koloryzujący czyni cuda... Ale może to tylko taki pojedynczy przypadek :lol:

pk38 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-06-2009, 13:30   

Więc tak, byłem zobaczyłem i wróciłem...ten galant z Rzeszowa jest produkcji 98 roku a nie 99, ogólnie autko bardzo zmęczone, liczne wgniotki na karoserii, rysy, tapicerka brudna, przód robiony pewnie po jakiejś stłuczce. Pod względem mechanicznym nie wiem co i jak ponieważ powierzchowne oględziny pozwoliły na odpuszczenie sobie tego autka.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 06-06-2009, 15:36   

jakcos to tego z kalisza moge obejrzec :)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

pk38 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-06-2009, 17:51   

byłbym wdzięczny za sprawdzenie tego autka, ja do kalisza mam ponad 300km więc jechać i wrócić z pustymi rękoma to nie uśmiechało by mi sie.

bike_power 
Nowy Forumowicz

Auto: opel omega
Wysłany: 06-06-2009, 18:01   

a co sadzicie o tym egzemlaprzyku?? nie za tani jak na taki wypasik?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8838100

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 06-06-2009, 19:43   

Pamiętaj o opłatach. Tu masz kalkulator.

Auto wygląda ładnie. Zdjęcia są szczegółowe. Brakuje jeszcze zdjęcia z przodu i komory silnika.
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 06-06-2009, 20:53, w całości zmieniany 1 raz  

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 06-06-2009, 19:45   

bike_power napisał/a:

Z tego co pisałeś to bedziesz szukał auta dopiero w wakacje... Rozumiem, że pytasz o te wszystkie auta czysto hipotetycznie?
Bo niedługo omówimy tu wszystkie ogłoszenia z otomoto, z galantami ze skórą....

Danyael 
Mitsumaniak

Auto: EA5W-6A13-F4A42
Wysłany: 06-06-2009, 19:46   

bike_power napisał/a:

Poza tym, że facet nie chciał podać nr Vin to ok, przesłał mi komplet zdjęć - na których widać już różne "smaczki". Poproś o zdjęcia, powinien przesłać - sam się przekonasz czy jest wart ceny czy nie. Poza rudą na tylnym nadkolu przedni wahacz do wymiany, jak mówił sprzedawca, dlatego odpuściłem sobie jechać 450 km... Samochód jest przed wszystkimi opłatami, dolicz sobie jeszcze to... Jeżeli chcesz włożyć jeszcze trochę w ten samochód to imo mogłoby być naprawdę cudo przy tym wyposażeniu... no ale "na żywca" go nie widziałem.

bike_power 
Nowy Forumowicz

Auto: opel omega
Wysłany: 06-06-2009, 23:56   

aha no ja mam 20000 na galanta i chcialbym w tym miec koszty rejestracji. wedlug tego kalkulatora wychodzi ze za autko to musialbym dac ok 21000 i kupe zalatwiania przy tym a niezbyt sie na tym znam. wogole jestem jeszcze troche lajek bo mam 20 lat i 3 samochody za soba. a kaske bede miec 20 czewiec-10lipiec

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi