|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E57A 2.0D] problemy z miskiem ;( |
Autor |
Wiadomość |
hubert_galant
Mitsumaniak NeverBackDown
Auto: Honda Prelude 2.0B 1993
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Wrz 2009 Posty: 126 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-09-2009, 22:44 [E57A 2.0D] problemy z miskiem ;(
|
|
|
zakupiłem dzisiaj wymarzonego miska e57a 1994, ale niestety mam w nim pare rzeczy do zrobienia... mam od brata identyko bude, tylko bez silnika i w automacie. dlatego tez potrzebuje kupic skrzynie do mojego, jak ktos mialby namiary skorzystam. druga rzecz ktora mam do zrobienia to pompa paliwowa, podobna jak wymienial cos tam to zle zmontowal, i jest o jeden zabek zle zalozona. nie ma tej dynamiki co powinien. w pustej budzie mam elektryczne szyby, a u siebie niestety korby, czy istnieje szansa zeby dalo rade przelozyc?? (nawet cale drzwi,problem z kostką?) i klima, tez bym chcial zamontowac ale az na tyle sie nie znam wiec nie wiem czy to da rade.
z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam |
_________________ Jestem jaki jestem i nikt tego nie zmieni
 |
|
|
|
 |
brzoza73
Mitsumaniak

Auto: E57A 2.0 TD '94 GALANT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-09-2009, 22:47
|
|
|
Cześć.Mam skrzynie przebieg ok.212 tys.km. Przy tym przebiegu zdemontowana. Stawiam że pasowało by ją przejżeć i wymienić synchronizatory. |
|
|
|
 |
|
|