|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pekla linka licznika |
Autor |
Wiadomość |
kuladencer
Forumowicz SZEDSEX

Auto: CARISMA 1.9 TD GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2009, 17:46 pekla linka licznika
|
|
|
witam
strzeliła mi link:/ i to strasznie nie fartownie, bo na samym koncu (chyba??) wyciagnałem ja poprostu z jakiejs dziury przy silniku :/ i tu jest problem... poniewaz wedlug mnie została tam jeszcze jakas kocnówka tej linki?? i wyczuwam palcem sterczase druciki z tej linki, ale nie moge tego wyciagnac :/ ma ktos jakis pomysł ?? zauwazyłem, ze przy tej dziurze z urwana końcówką jest jakas zawleczka, ale po wyciagnieciu jej nic sie nie dzieje... czy ma ktos jakis pomysł jak wyciagnac to dziadostwo :/
[ Dodano: 11-07-2009, 15:54 ]
kolegi!! tylko ja mam takiego zonka?? skoro silnik i skrzynia reno, to moze linka tez podejdzie z reno?? moze chociaz ktos moze cyknac zdjecie tej koncówce co wchodzi do skrzyn ?? pomózci |
|
 |
|
|