|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nagłośnienie Carisma 98HB |
Autor |
Wiadomość |
Cornholio
Forumowicz
Auto: Mitsu Carisma 1.6 100ps 98r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 12-05-2009, 19:55 Nagłośnienie Carisma 98HB
|
|
|
Witam.Jak w temacie. Zamierzam coś zrobić z CA w swojej Cari. Proszę o poradę jakie głośniki i radio. Teraz gram na Blaupunkcie Valencia mp34, z przodu i z tyłu mam głośniki phonocar titanium 100mm przód i 165mm tył. Zamierzam je zmienić na coś lepszego, no chyba że wymiana radia pomoże i dodanie czegoś w drzwi.. Od dżwięku oczekuję dużo przestrzeni i powietrza, muzykalność i neutralność nie interesuje mnie jakiś ogromny bas typu "unc unc" z subwoofera najlepiej szybki i sprężysty jak z wooferów aluminiowych. Na wszystko chcę przeznaczyć jakieś 1000-1500zł. Proszę o poradę w wyborze. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 12-05-2009, 20:28
|
|
|
Ja proponuję poczytać poprzednie tematy z Carismą w tytule. Później może warto kontynuować jeden z nich...zauważyłem, że zazwyczaj właściciele Carism zakładają nowe tematy choć powielają pytania innych użytkowników tego modelu. |
|
 |
|
|