|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:21 |
Prośba o sprawdzenie Galanta! |
Autor |
Wiadomość |
Aleksander
Nowy Forumowicz
Auto: Misiek
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2009 Posty: 27 Skąd: Wschowa
|
Wysłany: 27-04-2009, 19:48 Prośba o sprawdzenie Galanta!
|
|
|
Witam Was drodzy koledzy. Poszukuje galanta dla siebie juz od dluzszego czasu i dzisiaj trafilem na ta oferte:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8519749
Czy ktos moglby go obejrzec? z tego co wiem jest tu duzo osob z Warszawy... Mam tam okolo 400km. a pojechac na darmo to troszke niebardzo mi na reke...
Co mozecie powiedziec mi o nim ze zdjec??
Czekam na Wasze opinie,ktore beda dla mnie bardzo pomocne,oraz na osobe,ktora mi pomoze.. |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2009, 21:01
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8519749
Jeden z nielicznych, który nie napisał: bezwypadkowy, garażowany, serwisowany w ASO itp .
Jako "fachowiec" napiszę tak:
przód miał "robiony", spasowanie zderzaka, kierunkowskazów (zmienione na białe), oraz reflektorów pozostawia wiele do życzenia. Mam wrażenie, że na zdjęciu z profilu błotnik przedni oraz drzwi mają szczelinkę, która zwęża się u dołu. Widać rudą na błotnikach tylnych. Halogen z przodu niekompletny. Brak diamencików przy napisie Mitsu z tyłu.
Brak zdjęć komory silnika oraz wnętrza.
Zapytaj o VIN oraz czy wszystkie szyby są oryginalne.
Cena dość fajna.
Pzdr |
|
|
|
 |
Rudy
Mitsumaniak
Auto: Lancer 1.6 '04
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 85 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-04-2009, 23:59
|
|
|
Jak znajde troche czasu to moze uda mi sie podjechac w czwartek i go zobaczyc |
|
|
|
 |
tomkar
Nowy Forumowicz
Auto: COlt
|
Wysłany: 11-05-2009, 20:28
|
|
|
Rudy napisał/a: | Jak znajde troche czasu to moze uda mi sie podjechac w czwartek i go zobaczyc |
|
|
|
|
 |
|
|