|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9 DiD] - Problem z anteną dachową |
Autor |
Wiadomość |
Flaczyna
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 2004r
|
Wysłany: 08-05-2009, 00:09 [Cari 1.9 DiD] - Problem z anteną dachową
|
|
|
Witam. Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Carismy 1,9 DiD. Od kiedy ją kupiłem, był problem z odbiorem radia. Zabrałem się dzisiaj za rozbieranie podsufitki żeby sprawdzić co się dzieje z anteną (antena dachowa). Okazało się że antena w ogóle nie jest podłączona. Wisiały z niej dwa czarne przewody z męskimi wtykami przypominającymi mniej więcej wtyki typu "F" z anten satelitarnych. Co dziwniejsze, przewód idący do radia też był samcem Poniżej załączam fotki (wybaczcie za jakość). Proszę o odpowiedź czy można dostać jakiejś przejściówki żeby połączyć te dwa przewody ? Czy to przewód jest nie oryginalny czy raczej antena ? Z gory dziękuję za odp. Pozdrawiam
Zdjęcie wtyczki przewodu idącego do radia:
Zdjęcie przewodu wiszącego z anteny:
 |
|
|
|
 |
|
|