|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 00:29 |
Space Star - koniec kariery? |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 02-08-2005, 21:23 Space Star - koniec kariery?
|
|
|
Powiedzcie, moze ktos wie, czy zapowiada sie koniec Space'a Do kiedy beda go tlukli i bedzie jakis nastepca |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-08-2005, 21:34
|
|
|
Podobno niedługo koniec Space Stara ale to Jacek powinien wiedziec najlepiej. Czy nastepca będzie ? Z tego co kojarzę to tak. Jackie obudź się |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 03-08-2005, 09:39
|
|
|
Już, już...wczesnie jeszcze.....;)
Co Spaca to zapowiedzi były, że przestaną go produkować już zeszłym roku. Jak na razie fabryka zawija aż miło (produkcja samego Colta byłaby chyba nie opłacalna, więc chyba do momentu wprowadzenia jeszcze czegoś będzie szło) Tak czy inaczej - oprócz info o zakończeniu produkcji rok temu nie wiem nic oprócz tego, że sprzedaję SS2005 rok produkcji
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|
|