|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gdzie używane alufelgi w Krakowie lub okolicach |
Autor |
Wiadomość |
zilony [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2009, 21:25 gdzie używane alufelgi w Krakowie lub okolicach
|
|
|
Witam
Tak jak w temacie poszukuje używanych alufelg dla swojego Miśka, na allegro i innych portalach co mi wyskoczyły w google zero tematu Poszukuje konkretnie 15" ET44 i szerokośc 6-6.5" albo ewentualnie 16" aby sie zmieściły w Carismie przed liftem. I najlepiej z oponami letnimi
Może ktoś wie coś w tym temacie?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2009, 15:21
|
|
|
Tak z ciekawości zaglądnij do Norauto. Wcisnęli mi przed chwilą gazetkę reklamową w bramę.
Z tego co tu czytam to ceny nowych felg z oponami , założeniem , wyważeniem itd są porównywalne z używkami z allegro.
Jeśli faktycznie tak jest to ja bym się w ogóle nie zastanawiał nad kupowaniem jakiś niewiadomych używek.
PS. Z tego co wiem to jeden ich sklep/warsztat jest między Geantem a Obi na Bora Komorowskiego. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 18-05-2009, 15:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|