Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
drążek kierowniczy 2.0 kombi
Autor Wiadomość
krak 
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 kombi sport 2004
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-05-2009, 10:22   drążek kierowniczy 2.0 kombi

Witam ostatnio byłem w ASO żeby wybadać moje zawieszenie (czasem pojawiają się niepokojące stuki). No i wyszło drążki kierwonicze, końcówki drążków, oraz tylne tuleje przedniego wachacza= 2100zł. Jak na moje realia trochę drogo. Czy ktoś już może zmieniał te elementy, może wie gdzie dostać taniej (może zamiennik się gdzieś pojawia), głównie interesują mnie drążki kierownicze (Aso ok 450zł/szt) końcówki podobno pasują od volvo s40.
Samochód posiadam od nowości, przebieg 120tys.

[ Dodano: 06-05-2009, 16:27 ]
No nic dla zainteresowanych na przyszłość. Przekopałem temat i udało się. Są już zamienniki w intercarsie najtańczy drążek 65zł japoński(555) 100zł końcówka(555) 67zł japońska i nie pasują od volvo s40 chociaż niektóre katalogi tak pokazują. Udało mi się jeszcze wyszukać oryginały trochę taniej drążek 315zł na mitsustyle.pl

Odpowiedz do tematu