|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Jaka skrzynia do cari???? |
Autor |
Wiadomość |
okeusz
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v 2002
|
Wysłany: 31-05-2009, 14:28 [Cari 1.6] Jaka skrzynia do cari????
|
|
|
Witam!!! Zakładam ten temacik poniewaz nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na forum. Mianowicie: Mam cari 1.6 16v z 2002roku z peknieta obudowa skrzyni (prawdopodobnie jakis tryb albo łozysko wypadlo i rozwaliło mi obudowe). W kazdym badz razie skrzynia do wymiany. Z racji tego ze nie moge nigdzie znalezc takiego miska, jaka skrzynie mozna włozyc to tego modelu??? Czybedzie pasowała np. z space stara o poj 1.3??
Z góry dzieki za podpowiedzi. Pozdrowki |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
|
|
|
 |
okeusz
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v 2002
|
Wysłany: 31-05-2009, 15:22
|
|
|
wcale mnie nie pocieszyleś no ale jak tylko od carismy to z jakich lat bo mam balagan w glowie przez to wszystko
-w linku ktory podales jaxan pisze ze wszystkie roczniki maja tę samą skrzynie
-na kilku portalach aukcyjnych czytalem ze od roku 96 są te same
-a jak jeździlem po szrotach to na dwoch mi mowili ze zmiana byla w 2000 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14371 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 01-06-2009, 16:05
|
|
|
Katalog potwierdza tą zmianę w 2000r. Ciężko powiedzieć tylko czym się różnią. Najlepiej porównywać po numerze VIN. |
|
|
|
 |
|
|