|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ktoś ukradł antenkę od radia |
Autor |
Wiadomość |
baszek
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback
|
Wysłany: 09-05-2010, 14:05 ktoś ukradł antenkę od radia
|
|
|
Witam
Wczoraj ktoś wykręcił mi samą antenkę(ten pręcik) od radia (jest na gwincie). Może ktoś posiada na zbyciu taką antenkę, bo z tego co czytałem parę osób wymieniało całą antenę na inną. Ciekawe ile teraz za taki pręcik chcą w aso -- jak dużo to może warto z ubezpieczenia pod kradzież podciągnąć ?
A może dało by się jakąś inną antenkę dopasować do tego gwintu ?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
P.S jak już uda mi się zdobyć tą antenkę to chyba poxipolem ją przykleję żeby nikt już jej nie wykręcił |
|
|
|
 |
mazin
Mitsumaniak 102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 1218 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 10-05-2010, 00:17 Re: ktoś ukradł antenkę od radia
|
|
|
baszek napisał/a: | Witam
Wczoraj ktoś wykręcił mi samą antenkę(ten pręcik) od radia (jest na gwincie). Może ktoś posiada na zbyciu taką antenkę, bo z tego co czytałem parę osób wymieniało całą antenę na inną. |
Mam taką antenkę, ale wysyłanie do Ciebie mija się z sensem - w sklepie motoryzacyjnym, na allegro itd. bat do anteny kosztuje 6 zł. Jeśli dobrze kojarzę, to są dwa standardy - wiele anten ma adapter pozwalający na zamontowanie w gwintach obu rodzajów. W dobrze zaopatrzonym sklepie znajdziesz długi, krótki, gruby, chudy bat - do wyboru do koloru Jak założysz dłuższy od fabrycznego, to poprawisz odbiór. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku (no, staram się).
 |
|
|
|
 |
racer1972
Mitsumaniak trochę w opozycji...

Auto: Lancer 1.8 SB
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2010, 18:48
|
|
|
Polecam Norauto mają tam od groma antenek... Na pewno,któraś podejdzie a ceny przystępne |
_________________ ... |
|
|
|
 |
baszek
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback
|
Wysłany: 13-05-2010, 15:26
|
|