|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dziwne wibracje |
Autor |
Wiadomość |
carisma97
Nowy Forumowicz

Auto: carisma1,9 td
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2009, 21:34 dziwne wibracje
|
|
|
Witam od kilku dni w mojej cari 1,9 td występują dziwne drgania podczas jazdy przy obrotach od 2000 do 2500. Jeśli ktoś miał podobny problem proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2009, 21:55
|
|
|
sprawdz poduszki silnika |
|
|
|
 |
carisma97
Nowy Forumowicz

Auto: carisma1,9 td
|
Wysłany: 24-05-2009, 11:44
|
|
|
jedna była oberwana wczoraj wymieniłem tylna spod skrzyni reszta jest ok. tez myślałem ze to wina poduszek ale po wymianie problem pozostał |
|
|
|
 |
jurekkraków
Forumowicz
Auto: carisma 1,8 gdi 98
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 97 Skąd: kraków
|
Wysłany: 24-05-2009, 12:56
|
|
|
carisma97 napisał/a: | jedna była oberwana wczoraj wymieniłem tylna spod skrzyni reszta jest ok. tez myślałem ze to wina poduszek ale po wymianie problem pozostał |
Kolego skoro masz td a jest to motor i skrzynia renaulta to może to być koło dwómasowe.Gdy miałem lagunę miałem taki sam problem .Mogę się mylić ,ale to co wiem od mechaników jest to dość znany problem tych podzespołów. |
_________________ jurekkraków |
|
|
|
 |
|
|