szukam zbiornika paliwa carisma 95' bardzo pilne |
Autor |
Wiadomość |
Lisa
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 95'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2009, 16:44 szukam zbiornika paliwa carisma 95' bardzo pilne
|
|
|
Witam chciałam prosić Was o pomoc, bo już nie mam pomysłu jak moge sobei sama poradzić ze znalezieniem zbiornika, a bardzo mi zalezy na czasie. Większośc możliwych miejsc sprawdziłam, niestety nic . Zostało jeszcze all. ale to juz ostateczność. pozdrawiam |
|
|
|
 |
PIeTroUD
Forumowicz Concept Car
Auto: Volswagen Passat B5 FL
|
Wysłany: 23-11-2009, 17:09
|
|
|
Lisa, To nie my przypadkiem sie poznaliśmy w zakladzie stomatologicznym??:D:D
Byłaś może u koconika albo na dąbrówce na szrocie? |
|
 |
Lisa
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 23-11-2009, 17:18
|
|
|
Cześć , tak tak to ja, rano poejchałam do w***xu i tam mi pan podzwonił do nich i sprawdzał, ale nic z tego, a jak wracałam z pracy to tam koło straży (jeśli o to chodzi) było już zamknięte , zahutyń też więc sama sie nei upewniłam, ale jak facet dzwonił i nie ma to ja od nich nic innego też nie usłysze. |
|
|
|
 |
PIeTroUD
Forumowicz Concept Car
|
Wysłany: 23-11-2009, 17:21
|
|
|
Tak o ten szrot koło strazy mi chodzi.... popytaj a jak nie to na allegro też można znaleźć tanio:) masz plastikowy czy metalowy zbiornik jak metalowy to kup nowy bo wiecej zabawy z tym niż to warte wiem sam po sobie |
|
 |
Lisa
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 23-11-2009, 17:31
|
|
|
Mechanik mówił, że plastikowy, ale nowego to ja nie znajde nigdzie, byłam w każdym sklepie i tylko głową mi kręcili, dali mi numery do Równi i Targowicy czy jakoś tak, dzwoniłam i też nic. Tak tak allegro, ale jak już mówiłam to ostatecznosć, nie wiem jakoś ryzykowne to, ale jak wyjścia nie bedzie to kupie |
|
|
|
 |
PIeTroUD
Forumowicz Concept Car
|
Wysłany: 23-11-2009, 17:35
|
|
|
Lisa, jak moga nie miec nowego zbiornika w sklepie motoryzacyjnym...? coś tu nie gra... W Sklepach maja wszystkie części standardowe więc zbiornika napewno mają... Ja kupowałem nowy za 230 zł ale życze powodzenia w poszukiwaniach.... PS. Jedź do przybyly jeszcze
[ Dodano: 23-11-2009, 17:40 ]
http://moto.allegro.pl/it...nik_paliwa.html
przykladowy zbiornik myśle żeby nie latac i szukać i tracicć na paliwo tylko na allegro kupic ja tam zawsze kupuje i nie mialem nigdy problemów... |
|
 |
Lisa
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 23-11-2009, 17:42
|
|
|
No przeciez bym sobie problemu sam nie szukała i jakby był to bym kupiła, przybyły :> ? |
|
|
|
 |
PIeTroUD
Forumowicz Concept Car
|
Wysłany: 23-11-2009, 17:51
|
|
|
Przybyła to sklep motoryzacyjny jak jedziesz od autosanu w kierunku obwodnicy Sanoka po prawej stronie masz... Popytaj w sklepie napewno maja... jak nie znajdziesz to moze coś poradzimy |
|
 |
Lisa
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 23-11-2009, 17:58
|
|
|
To jest tam koło instyutu techniki pwsz-tu ? Na lwowskiej ? Bo ten właściciel ma też ten sklep mot. za domem handlowym więc pewnie też w tym drugim nie będzie miał. No ale rano sprawdze. Dzięki |
|
|
|
 |
|