Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
szukam zbiornika paliwa carisma 95' bardzo pilne
Autor Wiadomość
Lisa 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 95'
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-11-2009, 16:44   szukam zbiornika paliwa carisma 95' bardzo pilne

Witam chciałam prosić Was o pomoc, bo już nie mam pomysłu jak moge sobei sama poradzić ze znalezieniem zbiornika, a bardzo mi zalezy na czasie. Większośc możliwych miejsc sprawdziłam, niestety nic . Zostało jeszcze all. ale to juz ostateczność. pozdrawiam

PIeTroUD 
Forumowicz
Concept Car

Auto: Volswagen Passat B5 FL
Wysłany: 23-11-2009, 17:09   

Lisa, To nie my przypadkiem sie poznaliśmy w zakladzie stomatologicznym??:D:D
Byłaś może u koconika albo na dąbrówce na szrocie?

Lisa 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 23-11-2009, 17:18   

:P Cześć , tak tak to ja, rano poejchałam do w***xu i tam mi pan podzwonił do nich i sprawdzał, ale nic z tego, a jak wracałam z pracy to tam koło straży (jeśli o to chodzi) było już zamknięte , zahutyń też więc sama sie nei upewniłam, ale jak facet dzwonił i nie ma to ja od nich nic innego też nie usłysze.

PIeTroUD 
Forumowicz
Concept Car

Wysłany: 23-11-2009, 17:21   

Tak o ten szrot koło strazy mi chodzi.... popytaj a jak nie to na allegro też można znaleźć tanio:) masz plastikowy czy metalowy zbiornik jak metalowy to kup nowy bo wiecej zabawy z tym niż to warte wiem sam po sobie

Lisa 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 23-11-2009, 17:31   

Mechanik mówił, że plastikowy, ale nowego to ja nie znajde nigdzie, byłam w każdym sklepie i tylko głową mi kręcili, dali mi numery do Równi i Targowicy czy jakoś tak, dzwoniłam i też nic. Tak tak allegro, ale jak już mówiłam to ostatecznosć, nie wiem jakoś ryzykowne to, ale jak wyjścia nie bedzie to kupie

PIeTroUD 
Forumowicz
Concept Car

Wysłany: 23-11-2009, 17:35   

Lisa, jak moga nie miec nowego zbiornika w sklepie motoryzacyjnym...? coś tu nie gra... W Sklepach maja wszystkie części standardowe więc zbiornika napewno mają... Ja kupowałem nowy za 230 zł ale życze powodzenia w poszukiwaniach.... PS. Jedź do przybyly jeszcze

[ Dodano: 23-11-2009, 17:40 ]
http://moto.allegro.pl/it...nik_paliwa.html
przykladowy zbiornik myśle żeby nie latac i szukać i tracicć na paliwo tylko na allegro kupic ja tam zawsze kupuje i nie mialem nigdy problemów...

Lisa 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 23-11-2009, 17:42   

No przeciez bym sobie problemu sam nie szukała i jakby był to bym kupiła, przybyły :> ?

PIeTroUD 
Forumowicz
Concept Car

Wysłany: 23-11-2009, 17:51   

Przybyła to sklep motoryzacyjny jak jedziesz od autosanu w kierunku obwodnicy Sanoka po prawej stronie masz... Popytaj w sklepie napewno maja... jak nie znajdziesz to moze coś poradzimy

Lisa 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 23-11-2009, 17:58   

To jest tam koło instyutu techniki pwsz-tu ? Na lwowskiej ? Bo ten właściciel ma też ten sklep mot. za domem handlowym więc pewnie też w tym drugim nie będzie miał. No ale rano sprawdze. Dzięki ;)

Odpowiedz do tematu