|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 30-05-2009, 16:49 |
[2G 95-99] ECU gdzie go szukac ? |
Autor |
Wiadomość |
dariosss [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2009, 15:36 [2G 95-99] ECU gdzie go szukac ?
|
|
|
Witam
Czy ecu w eclipse 2G GS silnik 4G63 znajduje sie tam jak to opisuje kolega Krzyzak na swojej stronie www w prawym slupku od strony pasazera czy moze w innym miejscu ? |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 30-05-2009, 16:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Creatinian1990
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse93 2.0 DOHC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2009 Posty: 101 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 29-05-2009, 22:04
|
|
|
U mnie jest umiejscowiony za radiem;)
Być może w 2G jest gdzie indziej;) |
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 04-06-2009, 13:02
|
|
|
w dziale download są PDFy z danymi technicznymi i prospektami do każdej generacji, w tym do 2g, ściągnij i tam masz rozpiske, obrazki i wszystko czego potrzebujesz... |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
xiro84
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse
|
Wysłany: 04-06-2009, 13:58
|
|
|
Komputer sterujący silnikiem jest za radiem, czyli w konsoli środkowej, wczoraj wyciągałem bo Ecli umarł.
pozdro |
|
|
|
 |
Angel
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse D22
|
Wysłany: 04-06-2009, 22:25
|
|
|
zacznij od poszukiwani w konsoli środkowej za radiem, a jesli tam go nie znajdziesz to moze byc pod prawym slupkiem i dostep jest do niego jest przez zdjecie plastikow ponizrj schowka. pozdro |
|
|
|
 |
|
|