|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
szukam naprawde dobrego mechanika |
Autor |
Wiadomość |
gacor6 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2006, 14:29 szukam naprawde dobrego mechanika
|
|
|
Witam
W styczniu padła mi głowica(pękła) w galancie 2.0 td z 96r przy przebiegu 145tys km.
Po wymianie uszczelek ,plynow szpilek zaczal brac mi plyn chlodzacy ubwa okolo 1 litr na 100 km PODEJRZEWAM ZNOWU SILNIK BO NIE MA WYCIEKOW
SZUKAM MECHANIKA Z PODKARPACIA KTORY ZNA SIE NA RZECZY |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24299 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 01-08-2006, 14:31
|
|
|
w sprawie mechanika to nie pomogę, ale do tego przebiegu, to dodaj tak ze 200 tkm |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 01-08-2006, 14:34
|
|
|
Niekoniecznie Krzyżak.
Rozmawiałem na temat tych silników z Markiem *Japaneze*
Otóż są one niezłe ale mają taki szpas z regulacją zaworów - plastikowy koszyczek na trzonkuz aworu z taką "pastylką" jak to się wyrobi bo luz się powiększy i nie sprawdzi się tego na przeglądzie - efekt jest jak widać.... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|