|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 27-05-2009, 14:45 |
[3.0 V6] Obudowa tylnej lewej szyby - montaz |
Autor |
Wiadomość |
turbolax
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-04-2009, 12:10 [3.0 V6] Obudowa tylnej lewej szyby - montaz
|
|
|
Witam, mam pytanie jak ściągnąć i ewentualnie zamontować samemu obudowę do tylnej szyby która znajduje się w bagażniku w pajero sport?. Dla ułatwienia fotka http://www.fotosik.pl/pok...5954c5ec8f.html Dzięki, pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gene 28-05-2009, 09:40, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-04-2009, 12:58
|
|
|
W najgorszym wypadku trzeba rozebrac caly boczek. Zaczac od listwy rolety i pokrywy pod szyba. Nie jestem pewien czy to wystarczy. Jesli nie to niestety trzeba zdemontowac podloge bagaznika. Tam sa takie plastikowe zapinki. Trzeba je niestety z wyczuciem podawzac bo moga popekac i element nie bedzie sie dobrze trzymal. Jesli sie nie myle to czeka Cie tez demontaz pasow bocznych dla pasazerow tylnej kanapy.
 |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
turbolax
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:35
|
|
|
Wszystko już zobaczyłem jak trzeba dojść tylko muszę odkręcić śrubę od pasów a z tym mam problem, klucz 17 ślizga się a 16 nie wchodzi nawet heh i do tego super jest dokręcone jak nikt tego przez tyle lat nie ruszał hehe |
|
|
|
 |
|
|