|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przegląd techniczny |
Autor |
Wiadomość |
Cornholio
Forumowicz
Auto: Mitsu Carisma 1.6 100ps 98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-05-2009, 12:15 Przegląd techniczny
|
|
|
Witam mam pytanie, czy ktoś z posiadaczy i znawców carism z okolicy krakowa byłby skłonny zrobić przegląd mojej cari, przejechać się i porównać. Mam parę problemów technicznych zaczynając od braku mocy, dzwonienia w silniku podczas rozruchu i jazdy, no i zawieszenie, skrzynia (2ka ciężko wchodzi na zimnym). Niestety to jest mój 1szy samochód i nie mam żadnego porównania jak to powinno funkcjonować. A mechanicy każdy mówi coś innego i nie wiadomo któremu wierzyć. Gdybym słuchał wszystkich to bym wymienił pół samochodu i pewnie dalej byłoby to samo z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 26-05-2009, 12:45
|
|
|
Proponuje tutaj: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=13221
Nasz mechanik osobiście porusza sie Carismą. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
kuken
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 GL '99
|
Wysłany: 26-05-2009, 21:17
|
|
|
Również polecam Leszka. Przejedzie się autkiem, popatrzy na kanale, oceni co i jak w zawieszeniu, na pewno nie naciągnie Cię na zbędne rzeczy. Odpuść sobie pseudo mechaników co pewnie nigdy Cari w rękach nie mieli |
|
|
|
 |
Cornholio
Forumowicz
Auto: Mitsu Carisma 1.6 100ps 98r.
|
Wysłany: 27-05-2009, 08:06
|
|
|
dzwoniłem wczoraj do Leszka, lecz ma strasznie napięty grafik na następne 2 tygodnie i na razie nie robi zapisów . Na szczęście wykluczył telefonicznie parę poważnych usterek w mojej Cari |
|
|
|
 |
|
|