|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:39 |
Cari - prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
Centosz
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DiD '00r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 426 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 29-05-2009, 19:07
|
|
|
W 2001 roku nie bylo "czarnych lamp" z przodu i srebrnych znaczkow, no chyba ze byla wypuszczona taka wersja w samym koncu roku-tego nie wiem
Z tylu emblemat DID jest za bardzo przyklejony po lewej stronie, powinien byc pare cm w prawo
Wersje po lifcie mialy juz polakierowane listwy progowe...ta ma czarne jakies
Mozliwe ze niefabrycznie obszyta kierownica
Co do stanu wydaje mi sie ok, chociaz zdjecia sa zrobione zbyt daleko od auta i sa za male zeby cokolwiek powiedziec wiecej. Mysle ze podjechac i zobaczyc warto
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Prrrecel
Mitsumaniak

Auto: Carisma
|
Wysłany: 29-05-2009, 19:07
|
|
|
Ja bym Ci radził - nie kupuj diesla Wczoraj rozmawiałem ze znajomym dilerem, który cały czas ściąga samochody. I mówił, że ludzie po to kupują diesla żeby nim duzo jeździć i jak jest napisane, że ma 130 tyś przebiegu to znaczy, że ma 230
Ja bym sie bał kupić diesla, szczerze mówię I dlatego kupiłem 1.8 GDi A co do wersji wyposażenia, to wersja bogata, ale musiałbyś go dokładnie obejrzeć, czy wszystko dobrze spasowane. I jezeli kierownica poprzecierana to też kiepsko |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 29-05-2009, 19:12
|
|
|
Prrrecel napisał/a: | I mówił, że ludzie po to kupują diesla żeby nim duzo jeździć i jak jest napisane, że ma 130 tyś przebiegu to znaczy, że ma 230 |
etam zadna regula, mozliwe ze ktos lubi poprostu charakterystyke pracy i jazdy samochodu z silnikiem wysokopreznym a jezdzil po miescie i satysfakcjonowalo go to ze pali litr mniej niz wariant benzynowy ale taniej kupuje rope
Auto trzeba sprawdzic, trzeba walczyc ze stereotypami chocby takimi ze dla wspolczesnych aut przy 200 000km trzeba robic juz remont bo z silnika niewiele zostalo (ostatnio tak slyszalem od znajomego ktory kupil civica z 94 roku z przebiegiem 64000km )
Sorka za male OT
Aha wspomniane jest ze ma navi fabryczna....niestety polskiej mapy sie kupic nie da..
Ma wylamana lotke od nawiewu powietrza od strony kierowcy
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Prrrecel
Mitsumaniak

Auto: Carisma
|
Wysłany: 29-05-2009, 19:19
|
|
|
Ja niestety borykam się z podobnym problemem odnośnie navi... Chcę sie przejechać do salonu mitsubishi i sie zapytać czy nie mają na sprzedaż żadnej płytki, która by działała do tej nawigacji
Na pewno musisz sprawdzić jak chodzi silnik Przejechać sie nią i posłuchać czy nic nie stuka Wizualnie może być lekko poniszczona, ale żeby technicznie była sprawna |
|
|
|
 |
|
|