Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 13:39
Cari - prośba o opinie
Autor Wiadomość
Centosz 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,9 DiD '00r.
Wysłany: 29-05-2009, 18:12   Cari - prośba o opinie

Można prosić szanownych kolegów o opinie:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8839039

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-05-2009, 19:07   

W 2001 roku nie bylo "czarnych lamp" z przodu i srebrnych znaczkow, no chyba ze byla wypuszczona taka wersja w samym koncu roku-tego nie wiem :?
Z tylu emblemat DID jest za bardzo przyklejony po lewej stronie, powinien byc pare cm w prawo :P
Wersje po lifcie mialy juz polakierowane listwy progowe...ta ma czarne jakies :?
Mozliwe ze niefabrycznie obszyta kierownica
Co do stanu wydaje mi sie ok, chociaz zdjecia sa zrobione zbyt daleko od auta i sa za male zeby cokolwiek powiedziec wiecej. Mysle ze podjechac i zobaczyc warto
Pozdroo

Prrrecel 
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Wysłany: 29-05-2009, 19:07   

Ja bym Ci radził - nie kupuj diesla ;) Wczoraj rozmawiałem ze znajomym dilerem, który cały czas ściąga samochody. I mówił, że ludzie po to kupują diesla żeby nim duzo jeździć i jak jest napisane, że ma 130 tyś przebiegu to znaczy, że ma 230 :)

Ja bym sie bał kupić diesla, szczerze mówię :) I dlatego kupiłem 1.8 GDi :) A co do wersji wyposażenia, to wersja bogata, ale musiałbyś go dokładnie obejrzeć, czy wszystko dobrze spasowane. I jezeli kierownica poprzecierana to też kiepsko :)

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 29-05-2009, 19:12   

Prrrecel napisał/a:
I mówił, że ludzie po to kupują diesla żeby nim duzo jeździć i jak jest napisane, że ma 130 tyś przebiegu to znaczy, że ma 230

etam zadna regula, mozliwe ze ktos lubi poprostu charakterystyke pracy i jazdy samochodu z silnikiem wysokopreznym a jezdzil po miescie i satysfakcjonowalo go to ze pali litr mniej niz wariant benzynowy ale taniej kupuje rope :)
Auto trzeba sprawdzic, trzeba walczyc ze stereotypami :) chocby takimi ze dla wspolczesnych aut przy 200 000km trzeba robic juz remont bo z silnika niewiele zostalo :roll: :lol: (ostatnio tak slyszalem od znajomego ktory kupil civica z 94 roku z przebiegiem 64000km :D )
Sorka za male OT
Aha wspomniane jest ze ma navi fabryczna....niestety polskiej mapy sie kupic nie da.. :?
Ma wylamana lotke od nawiewu powietrza od strony kierowcy
Pozdroo

Prrrecel 
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Wysłany: 29-05-2009, 19:19   

Ja niestety borykam się z podobnym problemem odnośnie navi... Chcę sie przejechać do salonu mitsubishi i sie zapytać czy nie mają na sprzedaż żadnej płytki, która by działała do tej nawigacji :D

Na pewno musisz sprawdzić jak chodzi silnik :) Przejechać sie nią i posłuchać czy nic nie stuka ;) Wizualnie może być lekko poniszczona, ale żeby technicznie była sprawna :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi