Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
l200 stare i przerobki
Autor Wiadomość
dzygit-dublin 
Nowy Forumowicz

Auto: l200 stare + przerobka
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 12-07-2009, 19:15   l200 stare i przerobki

Witam

Od 4 dni jestem posiadaczem starego l200 z 2002 roku , pytanie do innych właścicieli czy coś przerabiali w swoich miskach a jak takk to co??
Szwendam się 2 dzień po sieci i nic ciekawego nie widzę, parę postów tylko na zachodnich forach.

Ja jutro będę walczył z przeszczepem siedzeń od pajero sport i paru plastików które kupiłem z rozbitka, i spróbuje xenony wsadzić.
-Widziałem tez bull bary ale takie na pełny zderzak , lecz nigdzie nie mogę namierzyć może ktoś ma linki
-jakieś ciekawe foty lub linki zabudowy systemu dźwiękowego w kabinie ??

Pozdrawiam Darek

[ Dodano: 24-07-2009, 21:58 ]

[ Dodano: 24-07-2009, 22:00 ]
Witam

Wiec udało mi się przełożyć skore i cały tunel oraz kilka plastików do l200 z pajero sport.
- problemy to tylko ręczny trza było przesunąć e lewo ,
- osłona tunelu trochę miała problemów nie obyło się bez usunięcia zbędnych blach trzymających stary i innych dziwnych rzeczy sam nie wiem po co .
-tylne siedzenia miały coś w rodzaju ramy i się otwierały nowe z pajero są dzielone lecz nie otwierają i o dziwo mam więcej miejsca z tylu !!!! niz na starych oryginalnych.
Spowodowane jest to ze mocowanie było inne (namęczyliśmy się z kumplem co nie miara ale efekt od razu lepszy )

porobię foty i pokaże jak na razie szukam bull bara z przodu jakiegoś fajnego jak by ktoś wiedzial kto je produkuje to bym prosil o linki.

Pozdrawiam Darek

www.pbase.com/dzygit/sport

Odpowiedz do tematu