Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
moduł?
Autor Wiadomość
krzych38 
Forumowicz

Auto: galant 2.0 v6
  Wysłany: 03-10-2008, 22:45   moduł?

mam problem a mianowicie mam gala 2.0 v6 i na jednej z cewek niema iskry cewka jest dobra bo po zamianie pierwszej z drugą pracuje,czy może to być moduł i jak można to sprawdzić,może ktoś z okolic jawora ma takie autko to by można ewentualnie sprawdzić,i czy ktoś wie może od sigmy by pasował modul,pozdrawiam

[ Dodano: 10-10-2008, 00:15 ]
odpisuje dla ciekawych jednak moduł zapłonu ale elektronikowi udało się go naprawic (kolega z pracy)

mx4000
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2008, 21:14   

krzych38 mam ten sam problem 785-772-397 to jest moj nr telefonu zadzwon mam pare pytań.

grzesiekp24
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2008, 21:24   

moduł pasuje od WW.Ja miałem problem z aparatem zapłonowym, a z tego co wiem to jest gość w Zielonej Górze który naprawia całe aparaty z modułami

JacekOlowiak 
Mitsumaniak
madafakir

Auto: Galant 2.0 V6 24v 1996r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-11-2008, 22:57   

jakbyście chcieli to polecam http://www.yakuzasc.prv.pl/.
można wysłać część, zagadać najpierw na gadu czy telefonicznie.
Gość naprawił mi czujnik położenia wałka rozrządu (żeby uświadomić: można taki kupić w serwisie za 2850zł, naprawil za 220 zł i miałem gotową część z gwarancją na dwa lata ) :)

to podaję jako ciekawostka.

pozdrawiam

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 13-11-2008, 19:06   

za 200 zl to mozna czujnika walka rozrzadu kupic uzywany i bedzie hulal dluuuugo - pod warunkiem usuniecia przyczyny jego padaczki
nowy oryginal tez nie jest jakos drogi - u Japaneze kosztuje ca. 400-600 zl

szpala85 
Mitsumaniak

Auto: dwie skarbonki
Wysłany: 24-06-2009, 00:15   

JacekOlowiak napisał/a:
Gość naprawił mi czujnik położenia wałka rozrządu (żeby uświadomić: można taki kupić w serwisie za 2850zł, naprawil za 220 zł i miałem gotową część z gwarancją na dwa lata ) :)

to podaję jako ciekawostka.

a napisz mi ( jeżeli jeszcze pamiętasz) jakie były objawy padnięcia czujnika wałka rozrządu :?: :roll:

Odpowiedz do tematu