|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z lekierem |
Autor |
Wiadomość |
tojota18
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 418 coupe
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2009, 21:19 Problem z lekierem
|
|
|
witam mam taką prośbunie jeśli ktoś sie na tym zna i wie o co chodzi to potrzebny mi jest kod lakieru do mojego protonika słyszałem że gdzieś pod maską jest jakaś tabliczka znamionowa z VIN i takimi tam to można z tego jakoś wyciągnąć ten kod? a jak nie to jak można dostać ten kod w inny sposób? |
|
|
|
 |
szamian
Nowy Forumowicz

Auto: Proton 416 GLXI
|
Wysłany: 14-04-2009, 14:09
|
|
|
W moim tabliczka znamionowa znajduje się na środku, tuż koło przedniej szyby. Jest tam numer koloru (pierwsze malowanie), ale najlepiej pojechać do lakiernika/sklepu z lakierami, który dobierze kolor najbardziej pasujący (z czasem kolor bladnie). |
|
 |
tojota18
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 418 coupe
|
Wysłany: 15-04-2009, 22:18
|
|
|
tak też myślałem żeby jechać do lakiernika ale dopatrzyłem się właśnie tej tabliczki z VIN-em i faktycznie tam jest numerek lakieru potem pojechałem do lakiernika i dobrali kolorek lux tą tabliczke zobaczył bym wcześniej tylko była mocno brudna i nie zwracała na siebie uwagi |
|
|
|
 |
|
|