|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 15-10-2009, 20:35 |
Galant kombi |
Autor |
Wiadomość |
winnipool
Mitsumaniak
Auto: VW Passat
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 1246 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 26-06-2009, 13:57 Galant kombi
|
|
|
Widział ktoś może ten egzemplarz?
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C8639580.html
Trochę mało zdjęć, ale może można coś dojrzeć? Przebieg mi się wydaje jakoś dziwnie niski. Ewentualnie może ktoś wie o jakimś ciekawym galancie kombi do sprzedania? |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 26-06-2009, 14:22
|
|
|
winnipool, niby to wersja SE,co mi w nim nie pasuje to tył auta,raz ze brak napisu SE i brak trzech diamentów na blendzie,nawet po nim znaku nie ma,co do zegarów to nie wiem jak w GDI SE ale w 2,5V6 SE wyskalowany był do 260km/h,do końca tez nie jestem pewien bo zdjęcie jest niewyraźne,zdjęcie nr3 czy nie widać tam pierwszych objawów rdzy,po za tym ja nic nie widzę,no i silnik nienadający się do zagazowania.
Pedał gazu nie wygląda na 138 tys najechane. |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 26-06-2009, 14:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 26-06-2009, 14:25
|
|
|
Przód wygląda ok, spasowany jest ładnie. O reszcie nie można wiele powiedzieć, bo pada cień albo świeci słońce co całkwoiecie uniemożliwia odróżnienie koloru itd. Ale to co napisał Kmer, też zauważyłem. Niekompletne napisy na tylnej klapie, plus dodatkowy prawy tylny błotnik był robiony. Lewego na zdjęciach prawie nie widać. Według mnie cena za GDi za wysoka. |
|
|
|
 |
|
|