|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Starion |
Autor |
Wiadomość |
zazaaz
Nowy Forumowicz
Auto: Starion
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-06-2009, 09:05 Starion
|
|
|
Witam mam problem ze swoim starionem 2.6 z 1987 roku
Po zamontowaniu silnika pojawił się drobny problem z temperaturą silnika kontrolka temperatury w samochodzie pokazuje że temperatura jest ok, ale nawet po któtkiej jezdzie jak się podniesie maskę, silnika nie da się dotknąć bo jest strasznie gorący, płyn sostał wymieniony dwa razy, termostat wymieniłem. Co może być przyczyną????? |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 26-06-2009, 11:01
|
|
|
Ja też mam strasznie gorący silnik po jeździe i co z tego? Może to normalne? Coś się łego dzieje z silnikiem? Wentylatory się włączają? Płyn się nie gotuje? |
|
|
|
 |
zazaaz
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-06-2009, 22:08
|
|
|
hmm a to normalne że tak się dzieje po przejechaniu 5 km??, płyn się nie gotuję, a wiatrak tak obraca się bo jest na tzw. sprzegle wiskotycznym. Dla mnie to niezbyt normalne żeby tak się grzał. |
|
|
|
 |
Vlad [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2009, 13:46
|
|
|
normalna temperatura to 80-90stopni, wiec nie jest to rzecz do przytulania, jak wskaźnik dziala i pokazuje normalna temperature nie ma sie czym martwic |
|
|
|
 |
zazaaz
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 28-06-2009, 17:27
|
|