|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
owiewki |
Autor |
Wiadomość |
banderas71
Forumowicz Zaraz po rodzinie...
Auto: mitsubishi lancer 96
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2011, 19:10 owiewki
|
|
|
Witam kolegów, mam pytanie- zamierzałem kupić owiewki do lancerka(96) które jak wiecie ułatwiają życie oprócz względów estetycznych. problem polega na tym ze w ofercie na allegro gość ma je jedynie do modelu 92-95 na moje pytanie czy bedą pasowały do 96 nie potrafił mi odpowiedzieć czy profile i wielkość drzwi tych aut są te same.Może Wy wiecie coś na ten temat? bo konkretnie do 96 nie moge za cholere wyczaić.Dzieki za ew. pomoc. |
_________________ szymkowiak |
|
|
|
 |
Lassie [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2011, 13:00
|
|
|
Owiewki od Lancera 92-95 nie beda pasować tak samo jak owiewki od Colta (96-02). Wiem bo chcialem kupic i przymierzałem te i te. Mi nie udalo sie znaleźć owiewek, bede wdzieczny jak ktos ma jakies namiary gdzie je kupic.
Lassie |
|
|
|
 |
|
|