|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Temat nietypowy |
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2006, 17:16 Temat nietypowy
|
|
|
Dokładnie chodzi o Koparko-ładowarkę JCB model 3CX 4x4. Znajomy bardzo zdecydowanie kupi za rozsądne pieniądze taką zabawkę z lat 97-2000. Może być ciut starsza, byle nie zakopana na śmierć. Rynek jest opanowany przez handlarzy, otwartym tekstem przyznających się do 20-30 tyś. zł marży. Najchętniej poleasingowa lub z likwidacji firmy budowlanej, ale z pierwszej ręki.....wiadomo chodzi o kasę, a zaczynając działalność na wlasnym wypada również kupić wywrotkę, która pomijając handlarzy poprostu jest gratis......
Pomożecie Maniacy?? |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 03-08-2006, 20:59 JCB
|
|
|
Akurat u mnie w mieście jest saloon JCB i kojarzę te żółtki tak z wyglądu. Niestety pocałowałem tylko klamkę przejeżdżając tam dzisiaj. Zapewne znasz ten adres ale gdyby co to są tutaj http://www.interhandler.pl |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 03-08-2006, 21:17
|
|
|
a nie próbował czegoś ściągnąć zza odry na własną rękę ? przeca to też ciągną do nas na skalę masową, to może by sobie coś wyszukał u fryca ? |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 04-08-2006, 09:30
|
|
|
Chooper, za Odrą dla odmiany też rynek opanowali polscy i tureccy handlarze..... Wrócił właśnie po 2 tygodniach szukania..... albo 8 ton złomu, albo cena z kosmosu, ale wszystko u pośredników...... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 04-08-2006, 20:54
|
|
|
Teraz coraz więcej ściąga się różnego sprzętu z zagranicy oprócz osobówek. Pływałem ostatnio kilka dni na Stenie Baltice (Gdynia-Karlskrona) i za każdym kursem na pokładzie tir z lawetą ze szwedzkimi kombajnami - Volvo w szczególności. Podobno od jakiegoś czasu już je tak ściągają do nas.
Sorry za OT w OT |
|
|
|
 |
|
|