podswietlenie bagaznika |
Autor |
Wiadomość |
mikall0
Mitsumaniak

Auto: Cari 1,9 DID 102KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-06-2009, 23:00 podswietlenie bagaznika
|
|
|
Zauwazylem w mojej cari, ze nie mam oswietlenia bagaznika. Sprawdzilem czy jest reakcja kontrolki na otwarta klape i jest. Nastepnie sprawdzilem czy zarowka jest ok i jakie moje bylo zdziwienie jak wyciaglem ja i zaroweczka nie miala zamknietego obwodu a i brak bylo podlaczonych kabelkow do niej. Wyglada to tak i teraz poszukuje tych kabelkow. Wlozylem palce w miejsce otworu po lampce i nic. Gdzie one moga byc? do czego moge sie podpiac aby mi to dzialalo-swiecilo??? |
|
|
|
 |
barthez2183
Mitsumaniak 01354/KMM

Auto: Carisma 1.9 DID, XF106.460
|
Wysłany: 13-06-2009, 09:38
|
|
|
Kable pewnie spadły na dół i żeby je wyciągnąć pewnie nie obejdzie się bez odkręcenia tego plastikowego boczku w bagażniku,chyba lepiej zrobić to niż kombinować jakieś inne podłączenie. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 13-06-2009, 10:12
|
|
|
Kable się wypięły i wpadły za plastikowe boczki lub nadkole - musisz rozebrać plastiki w bagażniku - schemat plastików w Workshop Manualu - dział downnload. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
mikall0
Mitsumaniak

Auto: Cari 1,9 DID 102KM
|
Wysłany: 13-06-2009, 12:39
|
|
|
saphire napisał/a: | Kable się wypięły i wpadły za plastikowe boczki lub nadkole - musisz rozebrać plastiki w bagażniku - schemat plastików w Workshop Manualu - dział downnload. | mam WM ale chyba brakuje tam paru stron. Info o rozkrecaniu powinno byc w rozdziale "body" ale mi tak brakuje stron: mam 42 a potem 51. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 14-06-2009, 14:44
|