|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E33A 2.0] Przednie błotniki |
Autor |
Wiadomość |
misio-1992
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant GLSi E33A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 170 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-06-2009, 15:35 [E33A 2.0] Przednie błotniki
|
|
|
Jakiś czas temu zadałem pytanie na forum na temat zdjęcia przednich błotników. Chodziło o usunięcie błota które się zbiera pomiędzy błotnikiem a progiem. Dostałem w tedy kilka odpowiedzi. Ale chyba najtrafniejszą odpowiedź uzyskałem od "kojota128" który pisał że trzeba będzie odkręcić przednią lampę i kierunkowskaz. I na tych dwóch elementach właśnie utknąłem. Za nic nie mogłem się ich pozbyć (lampa i kierunkowskaz). Z tego co zauważyłem jest przykręcony od środka do lampy ale jak się pozbyć kierunkowskazu |
_________________ Mitsubishi Galant GLSi 2.0 89
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 13-06-2009, 18:57
|
|
|
ciagniesz za sprezynke - widoczna od wewnatrz - a potem przesuwasz i wyciagasz kierunek do przodu |
|
|
|
 |
misio-1992
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant GLSi E33A
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 170 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-06-2009, 15:10
|
|
|
Jesteś chyba jedynym który się zna się na wszystkim z dokładnością do każdej śrubki i sprężynki . Szkoda że nie miałem z Tobą kontaktu w miejscu gdzie wykonywałem robotę. Byłem tak blisko trzymałem nawet tą sprężynkę w ręku. No ale trudno.Za to inni będą wiedzieć co z nią zrobić.
Dziękuję i Pozdrawiam. |
_________________ Mitsubishi Galant GLSi 2.0 89
 |
|
|
|
 |
|
|