| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Gal by Kubus |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | kubus   Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 21-01-2012, 22:02   Gal by Kubus |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam ! 
 na forum jestem juz jakis czas,ale nigdy nie bylo czasu opisac swojego Misia ,takze robie to teraz

Gala kupilem na alu 16 od Colta , obecnie zalozone stalowki 15 na zime. Maja byc 17`Gala-ntowe. Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu...  ). Audio : jednostka radiowa to blizej mi nie znany odtwarzacz CD/MP3 firmy LG , glosniczki poki co zostaja oryginalne Mitsu ,dolozony wznacniacz + skrzynia Clarion (coniektorzy widzieli na SPO-cie ), radio moze w przyszlosci zostanie zmienione na nowe ,poki co zostaje takie jest ,bo ladnie gra  Czekam obecnie na sprezyny od Avance-a ,takze autko pojdzie w dol. Antene od radia musze wymienic na nowa bo tej sie juz "nie chce" wsuwac i wysuwac...  w planach jest zamontowanie anteny CB na stale na klapie-obecnie magnes na dachu. W przyszlosci moze jak sie uda wejdzie skrzynia aut 5 biegowa z tiptroniciem-obecnie fabryczna czworka. Moze jakis stozek pod maska ,albo cus jeszcze..  To by bylo na tyle ,jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to dopisze  ). Wyposazenie -wersja GLS.

|  
				| _________________ KMM 02797

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | luckyluck   Mitsumaniak

Auto: EA5W V6 Avance '99

| 

|  Wysłany: 22-01-2012, 10:36 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | kubus napisał/a: |  	  | Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ). | 
 To chyba dopiero teraz masz na głowie. Ale  z tymi ciemnymi szybkami  rasowo się prezentuje.
   |  
				| _________________ Bydlak

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Derpin [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 23-01-2012, 10:41 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | kubus napisał/a: |  	  | takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ) | 

nie dziwie się, i o ile popieram przyciemnienie szyb przednich możliwie najjaśniejszą folią, to robienie na nich smoły to proszenie się o kłopoty...

poza tym dobrze mu leży ta felga z colta.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Saqu   Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39

| 

|  Wysłany: 23-01-2012, 11:14 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | kubus napisał/a: |  	  | Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ) | 

mija się to z celem... kwestia co ile będziesz musiał sobie odbierać dowód...
 jak szaleć to szaleć:
 http://www.youtube.com/wa...player_embedded
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | emilio_09   Mitsumaniak

Auto: Mirage

| 

|  Wysłany: 23-01-2012, 12:06 |   
 |  
               | 
 |  
               | świetna jest ta felga, strasznie mi się podoba to zestawienie, w końcu coś innego |  
				| _________________ Mój Mitsubishi Mirage 1988

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | kubus   Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max

| 

|  Wysłany: 23-01-2012, 20:59 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Derpin napisał/a: |  	  | nie dziwie się, i o ile popieram przyciemnienie szyb przednich możliwie najjaśniejszą folią, to robienie na nich smoły to proszenie się o kłopoty... 
 | 

Derpin , przod nie jest zrobiony na smole jest jasniejszy od tylu

| Saqu napisał/a: |  	  | mija się to z celem... kwestia co ile będziesz musiał sobie odbierać dowód... 
 | 

Saqu co sie mija z celem ? dowod pierwszy raz mi zabrali , w P-niu i okolicy nie czepiaja sie tak do szyb..aa w Stolicy.. jedna wizyta i juz

emilio_09 felgio sa do sprzedania jakby co 	  | emilio_09 napisał/a: |  	  | świetna jest ta felga, strasznie mi się podoba to zestawienie, w końcu coś innego 
 | 
   |  
				| _________________ KMM 02797

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |