|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[e52a] |
Autor |
Wiadomość |
qss
Mitsumaniak

Auto: Galant 1.8 GLSi '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Gru 2006 Posty: 88 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 23-06-2009, 12:25 [e52a]
|
|
|
Mam duzy problem ... mam gala e52a (silnik 4g93, 1.8 GLSi) ... musze zmienic caly aparat zaplonowy (tak mi powiedzial pan mechanik Adamus z Mikolowa) problem w tym ze ani ja ani on nie moze takowego nigdzie znalezc :/ ... samochod jakos jezdzil ale chyba wlasnie przestal :/ czy jest jakas mozliwosc zamontowania apratu z innego modelu ? albo wogole jakakolwiek inna mozliwosc ?;/
pozdrawiam
qss |
|
|
|
 |
djjarosz
Mitsumaniak dorek
Auto: mitsubihsi galant 2,0
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Sty 2009 Posty: 106 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 30-06-2009, 16:58
|
|
|
A może regeneracja (naprawa)? W Zielonej Górze gość naprawia, ja zapłaciłam 220 zł. Można wysłać pocztą. Tel. 602-257-695. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 30-06-2009, 17:59
|
|
|
Proponuję skontaktować się ze sprawdzonym przeze mnie dostawcą części z Wrocławia
www.canau.pl
Śmiało powoływać się na mitsumaniaków. Może jakie zniżki |
|
 |
tom11
Forumowicz
Auto: galant 4g93
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 163 Skąd: lubartów
|
Wysłany: 30-06-2009, 18:36
|
|
|
qss napisał/a: | musze zmienic caly aparat zaplonowy |
Napewno nie padł cały aparat , ja w tamtym tygodniu jechałem do pracy i nagle zgasł iskra była paliwo też okazało się że moduł
jak pokręciło sie rozrusznikiem dłużej niż 5 sekund iskra zanikała
zaprowadziłem do elektryka i wysłał moduł gdzieś do regeneracji ( koszt całej imprezy 160 zł) za przyczyne podał kopułkę która prawdopodobnie była w mioim aucie od wyjazdu z fabryki zakupiłem nową NIPPARTS 54,90 z alegro i jutro mam po pracy odebrać Misia od lekarza jakie będą efekty ??? zobaczymy
PS. moge zapytać gdzie on to wysyła jeśli trzeba
[ Dodano: 01-07-2009, 22:07 ]
No i lata |
|
|
|
 |
|
|