|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wymiana foteli w E5xA na fotele z E3xA |
Autor |
Wiadomość |
konradr [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2009, 01:06 wymiana foteli w E5xA na fotele z E3xA
|
|
|
Witam,
Czy może ktoś z Forumowiczów orientuje się czy bez problemów można zamienić fotele z galanta 94 na siedzenia ze starszego modelu (E3xA)?
W moim galancie tapicerka nie jest rewelacyjnej jakości, a starszy model miał piękny welurek (w poprzednim lancerku też taki miałem i trzymał się świetnie mimo 320 tyś na liczniku)
Czy potrzebne są przeróbki?
Czy do sedana mogą pasować od htch?
Oczywiście była też welurowa opcja w E5xA,ale ciężko na taki trafić i myślę, że od starszego byłyby tańsze.
Za wszelkie wskazówki dziękuję. |
|
|
|
 |
tom11
Forumowicz
Auto: galant 4g93
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 163 Skąd: lubartów
|
Wysłany: 13-02-2009, 19:16
|
|
|
ja mam welurek od EAxA i jest całkiem nieźle tylko tylne oparcie troche wystaje poza półkę ale jak ktoś nie czai galantów za nic sie nie pozna |
|
|
|
 |
jarekrk
Mitsumaniak

Auto: E46 323
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-06-2009, 09:41
|
|
|
a skóre od rekinów ? można przekładać? Bo na allegro nawet można to tanio dorwać:) |
_________________ jednak po 3 galantach kolei znów na RWD |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11159 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 19-06-2009, 17:19
|
|
|
Ostatnio zakładałem skórę do mojego HB,od sedana,i jest problem z tylną kanapą.
HB ma siedzisko dzielone na zawiasach,sedan ma całe na zatrzask.
Oparcie na innej wysokości,i do tego zatrzaski nie pasują.
Boczki też są inne.Ogółem,bez przeróbek nie podejdzie.
Co nie znaczy,że się nie da.
Pozdro.
ps.zawiasy oparcia też trzeba przerobić |
|
 |
Frost
Mitsumaniak Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 1377 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 22-06-2009, 09:43
|
|
|
jarekrk napisał/a: | a skóre od rekinów ? można przekładać? | ja mam przełożoną skórke od rekina do swojego. Oczywićie przód lezy jak ulał, a z tyłem są problemy. Boczki tylnego oparcia nie pasują specjalnie (są mniejsze) tylne oparcie też nie lezy jak trzeba, zresztą siedzisko równiez, idzie troche wszystko poprzerabiać i będzie w miare dobrze ale nie da sie tego zrobić na ideał
konradr, jak chcesz to mam ze swojego tego i poprzedniego po komplecie siedzień bawełnianych koloru taki niebieski jakiś. Jeden komplet moge Ci oddać za free bo i tak musze sie go pozbyć (za mało miejsca do składowania) |
|
|
|
 |
|
|