|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki smar? |
Autor |
Wiadomość |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1422 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 20-06-2009, 11:06 Jaki smar?
|
|
|
Przepraszam, jesli to nie najlepsze miejsce na to pytanie.
Zastanawiam się skąd wytrzasnąć jakis smar ktory nadał by sie do przesmyrania fotela kierowcy (proweadnicy i samo wnetrze siedziska).
Ostatnio skrzypienie fotela zaczelo mi bardzo dolegac, chwila zabawy z wd40, spryskanie prowadnic plus 2 strzaly do siedziska od dolu po wczesniejszym poscieleniu papierowych recnzikow i naprawde cisza nastała. Problem w tym ze to wd40 wiec charaktyrystyczny zapaszek kilka dni w aucie siedzial (fuj) a jak juz sie ulotnil, to cisza trwala moze 4 dni i znowu zaczyna skrzypiec.
Moze znacie jakis produkt ktory by sie nadal? Wieksza gestosc, w miare nie cuchnacy |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
u157
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 344 Skąd: Złotów
|
Wysłany: 20-06-2009, 11:47
|
|
|
Smar silikonowo teflonowy - dostępny w sklepach z elektroniką, stosowany np: do anten automatycznych. Bezzapachowy i prawie bezbarwny.
 |
_________________ E33 1991
EA5W 1997
 |
|
|
|
 |
|
|