|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z pilotem po wymianie baterii |
Autor |
Wiadomość |
adaxo
Mitsumaniak

Auto: EC5W
Kraj/Country: UK
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 200 Skąd: Manchester
|
Wysłany: 27-06-2009, 16:48 Problem z pilotem po wymianie baterii
|
|
|
Czesc, mam problem a pilotem do radia Pioneer DEH-P8400MP, bateria byla slaba to kupilem nowa wymienilem i pilot przestal dzialac , czy ktos wie co trzeba zrobic zeby pilot ponownie zaczal dzialac moze jakas kombinacja klawiszy czy cos?, pilot to AAW 020635. |
_________________ Moja pasja http://www.clubvr4.com/fo..._vehicle&id=552
 |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 27-06-2009, 18:23
|
|
|
może dioda IR w pilocie ci się spaliła ?? kiedyś tak miałem z pilotem od Sony CDX-CA700x wymieniałem baterię 2 razy i ni działało aż przypadkiem sprawdziłem czy pilot wysyła promienie podczerwone ( najprościej z telefonem wyposażonym w kamerę , podczas wysyłania promieni przez pilot kamera w telefonie odbiera to jako błyski światłą ) przyłożyłem diodę IR pilota do kamery w telefonie i nie wysyłało promieni czyli nie błyskało ... po wymianie diody IR wszystko wróciło do normy |
|
|
|
 |
adaxo
Mitsumaniak

Auto: EC5W
Kraj/Country: UK
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 200 Skąd: Manchester
|
Wysłany: 28-06-2009, 00:22
|
|
|
dzieki za odzew, sprawdzone telefonem i widac blyski z pilota (fajny sposob ), czyli wyglada na to ze pilot ok, jakies inne opcje |
_________________ Moja pasja http://www.clubvr4.com/fo..._vehicle&id=552
 |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 28-06-2009, 10:41
|
|
|
no to pilot jest git ... szukaj przyczyny w radiu , a tu już ci niestety nie pomogę bo nie znam się na - ach |
|
|
|
 |
|
|