|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 15-10-2009, 20:36 |
[EAx 97-04] proszę o ocenę ofert ! |
Autor |
Wiadomość |
japan_jacek
Mitsumaniak

Auto: było EA2A...
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Grodzisk Mzw.
|
Wysłany: 22-06-2009, 12:45 [EAx 97-04] proszę o ocenę ofert !
|
|
|
1. http://otomoto.pl/index.p...=search&sub=car
Tego Galanta chciałbym zobaczyć jako pierwszego, kuszący jest małby przebieg chociaż po przeczytaniu FAQ budzi on moje wątpliwości. Mogę się mylić ale wydaje mi się, że lewe nadkole było traktowane szpachlą... Kolejna sprawa to jakaś metalowa/aluminiowa listwa na progu, widoczna na zdjęciu z otwartymi drzwiami kierowcy. Bardzobym prosił o szybką analizę, zanim zniknie ogłoszenie, ponieważ ten Galant w Jaworze jest I-wszy na mojej liście.
2. http://otomoto.pl/index.p...how&id=c8293062
Wizualnie ten egzemplarz podoba mi się dużo bardziej, ale jest o 4k zł droższy. Poza tym mam pytanie- czy przezroczyste kierunki zostały założone przez właściciela ze względów np. estetycznych czy może to jest jakaś wersja poliftingowa?
3. http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C9043797.html
To samo pytanie odnośnie przezroczystych kierunkowskazów
Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 22-06-2009, 13:01
|
|
|
japan_jacek, odnośnie tego Galanta z Jawora to stoi on już spory czas na allegro,o ile dobrze pamiętam to około miesiąca,auto oglądaliśmy jakiś miesiąc temu ale tylko z wierzchu,z tego co pamiętam ma wgniotkę po jakimś kamieniu na przednim błotniku i to dość sporą,zresztą widoczna jest na zdjęciu,i jest gdzieś jeszcze jedna,ale nie pamiętam gdzie,auto cały czas jeździ z tego co się orientuję,bo ciężko jest go utrafić na parkingu gdzie robione były zdjęcia,w tym czasie co chcieliśmy go obejrzeć,właściciel powiedział nam ze trzeba się umówić żeby go obejrzeć,co do przebiegu,to dla mnie i dla chłopaków jest to duży znak zapytania. |
|
|
|
 |
japan_jacek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-06-2009, 13:29
|
|
|
Dzięki, pół godziny temu dzwoniłem i facet powiedział, że nadkole i ten fragment z listwą był stuknięty ( w ogłoszeniu oczywiście bezwypadek...) Kiedy się zapytałem o radio owiedział, że nie umiem czytać bo w ogłoszeniu nic o tym nie ma Chyba odpuszczę sobie ten egzemplarz A jakie wrażenie robią te auta z Mazowsza? |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 22-06-2009, 15:05
|
|
|
japan_jacek, ogólnie gość jest nie przyjemny,takie odnieśliśmy wrażenie jak dzwoniliśmy do niego,widocznie nie zależy mu na sprzedaży,
Odnośnie aut z Mazowsza niebieski Galant:
Alu 17" od wersji SE,zmienione kierunki z przodu na białe,boczne zostały pomarańczowe,jak na 160 tys dywanik zajechany,może kobieta jeździła w butach na wysokim obcasie z tego co widać to fotele na bank do prania bok kierowcy i zagłówek utaplany łapami,co do blacharki to nie widać żeby było coś dłubane z przodu.
srebrny Galant:
kielichy jakby było coś robione,może zamalowana rdza,za akumulatorem widoczna rdza,zamek maski malowany,kolki wlotu powietrza zamienione na śruby,jedna śruba mocowania chłodnicy nowa,lekki wyciek z pod odmy,sadze ze miał hak zamontowany,widać wycięcie w zderzaku,coś jest na przedniej szybie,może to k... ,osobiście nie pasuje mi spasowanie lamp i kierunków oraz grilla,ale nie znam się tak na blacharce jak Forest Taft zapytaj jego na pewno jak coś było dłubane to to wychwyci.A i odnośnie anteny nie wysunęła się do końca.
Odnośnie kierunków w obu autach sadze ze zostały założone przez wcześniejszych właścicieli lub już u nas żeby auto się ładnie prezentowało,jest to do sprawdzenia ori kierunki będą firmy Stanley tak jak lampy,u nas do dostania firmy Depo.
To tyle co ja wychwyciłem,jeszcze niech się inni wypowiedzą.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 22-06-2009, 18:15
|
|
|
w 2. nic się nie dopatrzyłem, za to trzeci (srebrny) ma nierówne odstępy z przodu między maską, a błotnikami, co w sumie pokrywa sie z tym co pisze Kmer |
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2009, 19:09
|
|
|
Kmer napisał/a: | nie znam się tak na blacharce |
A jednak. Ja nie mam nic do dodania. Najładniejszy jest ten granatowy, ale......
Taj jest i ale.....
TAAAAAKIE dziury w dywanikach....i 165 k km? w czym.....w połówkach w nim jeździli? I gdzie foty komory silnika?
Ten srebrny to już Panowie wcześniej wypisali to co i ja bym napisał.
BTW : Kmer-owi, należy się punkcik pomógł |
|
|
|
 |
japan_jacek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-06-2009, 19:30
|
|
|
Dziękuję Wam bardzo za pomoc, właśnie umówiłem się z facetem od niebiańsko-niebieskiego . Facet wydał się rzeczowy ale jeszcze mam w planach zweryfikowanie jego historyjek na stacji diagnostycznej jeszcze raz dzięki |
|
|
|
 |
|
|