Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
14-10-2009, 19:37
[EAx 97-04] SE '99
Autor Wiadomość
adamus87 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant EA2A SE '99
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-07-2009, 09:07   [EAx 97-04] SE '99

Co myślicie o tym galancie?

Kod:
Mitsubishi Galant galant po lifcie!!
Cena (brutto):16 900 PLN / 4 011 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC: Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 09/1999, 116 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:

Mitsubishi Galant w wersji SPORT EDYTION po liftingu!!co jest prawdziwym rarytasem wśród Galantów! sprowadzony z niemiec dnia 24.07.2009 bardzo czysty i zadbany w idealnym stanie technicznym czego zasługą jest użytkowanie auta od nowosci tylko przez jednego właściciela!!!116tys km jest to oryginalny przebieg potwiedzony książką serwisową!!

na wyposażeniu auto posiada:
-17 calowe alufelgi
-klimatyzacja typu KLIMATRONIK
-welurową tapicerkę
-2 podłokietniki
-4.el. szyby
-elektryczne,podgrzewane i skladane lusterka
-halogeny
-4AIRBAG
-centralny zamek na pilota
-Kluczyki +pilot
-skorzane mieszki
-bardzo dobrej jakosci odtwarzacz cd alpine
-ABS
-6głośnikow.
Cena bardzo atrakcyjna jak za ten model lecz do niewielkiej negocjacji z powodu malego mankamentu:tylne drzwi pasażera oraz błotnik do delikatnej poprawy po lekkim przerysowaniu parkingowym!prawie wcale nie zucającym sie w oczy .więcej informacji pod nr telefonu 692964520/
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 692964520
Ostatnio zmieniony przez Owczar 28-07-2009, 20:23, w całości zmieniany 2 razy  

Aleksander 
Nowy Forumowicz

Auto: Misiek
Wysłany: 26-07-2009, 10:12   

wygląda ciekawie. Na pewno jest to sport po liftingu-chrom w srodku,lampy tył,maska. Żadnego przerysowania nie widac na zdjeciach,moze po prostu zwykla rysa grubsza. Rdzy tez nie widac. Jesli faktycznie ma najechane 116tys,to moim zdaniem warto. Pros o wiecej zdjec. Na tych nie widac nic zlego. Galant z Czapli. Duzo osob ma stamtad samochody,nawet wczoraj przegladajac dzial "kupię" widzialem osobe,ktora swiezo kupila tam samochod i bardzo chwalila. Jak znajde temat to wkleje.

znalazlem:

http://forum.mitsumaniaki...efdd848f#531319

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 26-07-2009, 13:17   

dokladnie galant od chlopakow z czapli bylem chyba pierwsza osoba ktora kupila od nich samochod i dalej juz jakos szybiej przybylo uzytkownikow galantow od nich ;) . jest ich dwoch i zajmuja sie sprowadzaniem tylko i wylacznie galantow, gdy ja u nich bylem na podworku mieli 4 gale :D
sam mam od nich 2,5 SE i sobie bardzo chwale :) tak samo inni uzytkownicy samochodow od nich .

BORIS 
Forumowicz
NO PAPARAZZI! :)

Auto: EA2A SE
Wysłany: 26-07-2009, 23:41   

O! widze ze kolega aleksander czytal moj post:)) A co do tego miska to chetnie sam bym go wzial, gdyby to bylo 2-tygodnie wczesniej, bo chlopaki wg mnie przywoza dobre auta. Bylem u nich na testach 2x (mam to szczescie ze to tylko 170 km ode mnie, hehe) i za kazdym razem informacja o aucie pokrywala sie w 99% z jego stanem faktycznym. Mowie w 99% bo nikt alfa i omega nie jest i nie musi wszystkiego wiedziec (jak czegos nie sa pewni co do auta to po prostu to mowia). Za pierwszym razem nie wzialem tylko ze wzgledow ekonomicznych - nawet najbardziej kwieciste opisy fantastycznego brzmienia V6-tki nie przemowily do wyobrazni mojej kochanej malzonki, hehe. Po mojego obecnego 2,0 SE pojechalem w ciemno i nie zawiodlem sie :) ) Tak jak powiedzieli przez tel - bylo to auto ktorego szukalem. Nastepnego tez u nich kupie. Ale wtedy na 100% bedzie to 2,5 V6. Tak wiec szczerze polecam! :)

radek79 
Mitsumaniak

Auto: x5
Wysłany: 28-07-2009, 07:09   

witam przy okazji oglądania czarnego gala przejrzałem też tego srebrnego tylko powierzchownie ale 4 elementy do malowania i kielich od strony kierowcy w zawansowanej postępującej korozji i łyse opony nie jeździłem nim to nie wiem jak się prowadzi ale po mojej wizycie u nich zmienili adresy w ogłoszeniach

adamus87 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant EA2A SE '99
Wysłany: 28-07-2009, 12:29   

podczas jazdy coś puka z przodu i pali się kontrolka ABS...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi