Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.0 DID] Jak wycenić Outka?
Autor Wiadomość
michal@gdynia 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II DID Instyle
  Wysłany: 19-06-2009, 22:21   [II 2.0 DID] Jak wycenić Outka?

Witam,

Niestety ale z powodu zakupu działki pod budowę domu zmuszony jestem do sprzedaży mojego Outka. W związku z tym chciałem zapytać bardziej doświadczonych za jaką cenę powinienem wystawić auto do sprzedaży? Jest to 2.0 DID w wersji Instyle w srebrnym kolorze. Rok produkcji 2008. Przebiebieg około 15,000 km. W sumie to jest jak nowy :cry:

Dodam, że nie zależy mi na szybkiej sprzedaży.

Bedę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam

xjacobs 
mod MSS

Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-06-2009, 18:44   

skoro nie zależy Ci na szybkiej sprzedaży i samochód rzeczywiście lalka, to zobacz po ile chodzą na allegro, wystaw cenę z górnej półki, dodaj w opisie, że jest jak nowy. jak za wysoką cenę nie pójdzie, to powoli zniżaj, ale też musisz sobie ustalic pewny pułap :)

dab 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-06-2009, 18:59   

Obecnier ceny sa znacznie nizsze niz jeszcze pol roku temu...instyle z 2008r nowego mozna kupic za ok 115tys zl, mysle ze wystartuj z cena 85-90tys i zobaczysz...

Odpowiedz do tematu