|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Jak wycenić Outka? |
Autor |
Wiadomość |
michal@gdynia
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II DID Instyle
|
Wysłany: 19-06-2009, 22:21 [II 2.0 DID] Jak wycenić Outka?
|
|
|
Witam,
Niestety ale z powodu zakupu działki pod budowę domu zmuszony jestem do sprzedaży mojego Outka. W związku z tym chciałem zapytać bardziej doświadczonych za jaką cenę powinienem wystawić auto do sprzedaży? Jest to 2.0 DID w wersji Instyle w srebrnym kolorze. Rok produkcji 2008. Przebiebieg około 15,000 km. W sumie to jest jak nowy
Dodam, że nie zależy mi na szybkiej sprzedaży.
Bedę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 22-06-2009, 18:44
|
|
|
skoro nie zależy Ci na szybkiej sprzedaży i samochód rzeczywiście lalka, to zobacz po ile chodzą na allegro, wystaw cenę z górnej półki, dodaj w opisie, że jest jak nowy. jak za wysoką cenę nie pójdzie, to powoli zniżaj, ale też musisz sobie ustalic pewny pułap |
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 22-06-2009, 18:59
|
|
|
Obecnier ceny sa znacznie nizsze niz jeszcze pol roku temu...instyle z 2008r nowego mozna kupic za ok 115tys zl, mysle ze wystartuj z cena 85-90tys i zobaczysz... |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
|
|