|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gdzie kupić fotel lub zestawnaprawczy????? |
Autor |
Wiadomość |
marcel1010
Mitsumaniak 01070/KMM - Chełm

Auto: Carisma 1,9TD 90KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2009, 17:20 gdzie kupić fotel lub zestawnaprawczy?????
|
|
|
Witam.
Jak w temacie, gdzie modę nabyć nie drogo używany fotel do cari lub może jest do kupienia jakiś zestaw naprawczy bo popękały mi sprężyny siedzenia i przydało by się go zreanimować. Kiedyś czytałem że można kupić sprężyny czy coś takiego w ASO, czy to prawda, jak macie jakąś receptę to proszę o podpowiedź. Dziękuję bardzo. |
_________________ jestem oznakowany i widoczny w Chełmie
 |
|
|
|
 |
uh4
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 V16 HB
|
|
|
|
 |
marcel1010
Mitsumaniak 01070/KMM - Chełm

Auto: Carisma 1,9TD 90KM
|
Wysłany: 19-06-2009, 18:15
|
|
|
Ja zakupiłem siatkę siedzenia w serwisie na Nałęczowskiej za 115zł, ale teraz widzę że można te druty zrobić samemu, więc w fotelu pasażera wymienię sobie sam. Potrzebny będzie drut (twardy) o grubości chyba 1mm (muszę zmierzyć) i trochę powyginać i wymienić. Na pewno będzie dużo taniej, a na fotelu z nową siatką siedzę wyżej o jakieś 5 do 10 cm. |
_________________ jestem oznakowany i widoczny w Chełmie
 |
|
|
|
 |
Damian79
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma ,Mazda 323c
|
Wysłany: 09-07-2009, 13:43
|
|
|
Najlepszy i najtańszy sposób to drut do lutownicy(taki jak do grotu)łatwo się kształtuje i jest dość wytrzymały.Jeżdże już tak rok i się trzyma |
|
|
|
 |
|
|