|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.5 GLXi '91 |
Autor |
Wiadomość |
theem
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 19-10-2009, 11:13 Lancer 1.5 GLXi '91
|
|
|
Chcę kupić folię do przyciemniania szyb, poda mi ktoś ich wymiary?
Jakie folie najlepsze? |
|
|
|
 |
solej-lancer
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.3 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2009, 22:01
|
|
|
nie pomogę ci z wymiarami ale ostatnio przyciemniałem sobie licznik i stwierdzam ze za szyby bym sie nie bral no moze jedynie za boczne ale najpierw bym je wyjął bo roboty jest troche przy tym a musisz kupić sobie na zapas bo możesz kilka metrow zniszczyc:D
ale nie mowie ze nie mozliwe, powodzenia i jak skończysz pokaz foty jak sie prezentuje:) |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2009, 08:11
|
|
|
theem, najlepiej kup folie na metry i sobie dotnij nożykiem do folii lub do tapet, fakt jest taki, że musisz wyjąć szyby by fajnie to wyglądało. u mnie wcześniejszy właściciel tego nie zrobił i na tylnej szybie są 5cm bąble :/ jeśli chcesz się w to sam bawić, ale nie wiem czy jest sens jeśli u profesjonalisty taka zabawa kosztuje 300-400zł |
|
|
|
 |
|
|