|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Powrót do rodzinnego Gdańska |
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-08-2006, 09:27 Powrót do rodzinnego Gdańska
|
|
|
Po 15 miesiącach pobytu w Opolu, w tym tygodniu wracam na stałe do rodzinnego Gdańska z czego się niezmiernie cieszę
W związku z tym, chcę Was tylko poinformować, że zmieniła się moja lokalizacja na mapce w Assistance.
Mail i nr telefonu pozostaje bez zmian.
Poszukiwany też jest nowy Moderator regionu Opolskiego, ale o tym osobno piszę w innym temacie.
Co do 4 Zlotu w Białymstoku, to przepraszam wszystkich tych, z którymi wstępnie się umawiałem na wspólny wyjazd z Częstochowy, ale jeśli będę jechał to już z Gdańska.
…. Niestety na dzień dzisiejszy nie wiem, czy w ogóle będę jechał, na dzień dzisiejszy są na to bardzo małe szanse |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2006, 09:41
|
|
|
Wobec tego powodzenia i samych sukcesów w rodzinnych stronach!
Swoją drogą bardzo Ci zazdroszczę, bo moim marzeniem od zawsze było osiedlenie się nad morzem, najchętniej w Trójmieście. Gdyby tylko się trafiła pierwsza rozsądna propozycja pracy, długo nie zastanawiałbym się. Niestety potencjalni pracodawcy nie raczą nawet odpowiedzieć, czy przesłana aplikacja ich interesuje czy nie... |
|
|
|
 |
|
|