|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9 DI-D] Pompka do przedniego spryskiwacza, bagnet |
Autor |
Wiadomość |
elfavorro
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DI-D '01
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-07-2009, 20:22 [Cari 1.9 DI-D] Pompka do przedniego spryskiwacza, bagnet
|
|
|
Czołem! Ja i moja Cari chcielibyśmy się po raz pierwszy przywitać na tym przezacnym forum.
Potrzebuję pomocy odnośnie dwóch rzeczy:
- najpewniej padła mi pompka do przedniego spryskiwacza. Przejrzałem forum i z wielu postów można się wiele dowiedzieć, ale głównie o pompkach na tył. A czy ktoś jest w 100% pewien z jakiego innego samochodu można kupić pompkę, żeby pasowała na przód (obudowa, złącza)?
- pod korkiem nie mam bagnetu od oleju (urwał się, został wyjęty). Na allegro krucho z tym. Wiecie może gdzie w Warszawie lub okolicach można takie cuś nie za drogo nabyć? Numer katalogowy 8200057211.
Z góry piękne dzięki
EDIT:
Dorwałem na sieci takie coś. Ma to wprawdzie inny numer katalogowy, ale za to identyczny jak ten, który w końcu zakupił kolega, ktory miał ten sam problem co ja, tylko ze Space Starem. Sądzicie, że warto? Zastanawia mnie to, że bagnet fabryczny jest chyba od razu zagięty, a ten wygląda na prosty. A jest to tworzywo. Sądzicie, że to problem? |
|
|
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 590 Skąd: bielsk podlaski
|
Wysłany: 10-07-2009, 22:14
|
|
|
mam takie dwie rzecy do sprzedania wiec dawaj znac na gg 3566733 lub PW |
|
|
|
 |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2009, 14:16
|
|
|
albo kup korek z bagnetem od reno 1.9DCI bedzie pasowac |
|
|
|
 |
elfavorro
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DI-D '01
|
Wysłany: 14-07-2009, 11:19
|
|
|
Dzięki, spróbuję chyba z tym bagnetem od DCI.
A ta pompka na przód? Ktoś coś wie? |
|
|
|
 |
|
|