|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9 DID] Poduszki silnika |
Autor |
Wiadomość |
arthus [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2009, 17:13 [Cari 1.9 DID] Poduszki silnika
|
|
|
Witam
Mam mały problem, który jeszcze nie urósł, ale wcześniej czy później dojrzeje. Mój mechanik zauważył, że gumy w poduszkach silnika (przednia i tylna, czyli te przykręcone do belki pod silnikiem) zaczynają pękać i trzeba pomyśleć o ich wymianie.
Zadzwoniłem do Japaneze i jedyne co mi mógł zaoferować do mojego DID-a to oryginały za 430 i 380 PLN
Trochę to dużo. Poprzeglądałem allegro ale nic pewnego nie znalazłem - ani samych wkładów, ani całych poduszek. Na forum też nie udało mi się znaleźć rozwiązania.
Proszę o info, namiary, cokolwiek, jeśli ktoś gdzieś kupował całe poduszki lub wkłady lub jakieś używki, zamienniki albo wie o Cari na części ale w rozsądnej cenie Sprawa jeszcze nie jest pilna, ale nie chcę czekać za długo z wymianą.
Dzięki za pomoc, pozdrawiam
Arthus |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
|
|
|
 |
|
|