Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne
Autor Wiadomość
varth
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2009, 18:16   Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne

Witam.
Ostatnio połamały mi się dźwigienki elektryki szyb (miałem tylko przód elektryczny). Ponieważ muszę kupić panel to znalazłem taki co steruje czterema szybami. Poszukałem dalej i znalazłem elektryczne siłowniki do tylnych drzwi i odpowiednie boczki. Moje pytanie jest takie - czy trzeba będzie puszczać odpowiednie przewody do tylnych drzwi? Czy instalacja jest już gotowa? O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda :) . O koszty też nie bo wiem ile poszczególne podzespoły kosztują (różnica między sterowaniem 2 i 4 drzwi to 50zl)

edit
poprawiłem temat
Ostatnio zmieniony przez varth 25-07-2009, 17:46, w całości zmieniany 2 razy  

pawelsonx 
Forumowicz

Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 24-07-2009, 18:40   Re: Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne - jest se

varth napisał/a:
Witam.
Ostatnio połamały mi się dźwigienki elektryki szyb (miałem tylko przód elektryczny). Ponieważ muszę kupić panel to znalazłem taki co steruje czterema szybami. Poszukałem dalej i znalazłem elektryczne siłowniki do tylnych drzwi i odpowiednie boczki. Moje pytanie jest takie - czy trzeba będzie puszczać odpowiednie przewody do tylnych drzwi? Czy instalacja jest już gotowa? O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda :) . O koszty też nie bo wiem ile poszczególne podzespoły kosztują (różnica między sterowaniem 2 i 4 drzwi to 50zl)

To ja się już pogubiłem zainteresował mnie tytuł więc chciałem udzielić odpowiedzi

Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne - jest sens?

autor potem zmienił zdanie
O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda :)

Więc odpowiem na temat instalacji trzeba zdjąć boki drzwi i sprawdzić czasami ładowali pełna instalacje a czasami nie zależy co mieli na magazynie.

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-07-2009, 18:48   

varth, nie chce Cie martwic kolego ale nie wszystkie modele miały pociągniętą elektrykę na tylne drzwi,musisz sam sprawdzić,czy masz dodatkowe kable i kostki.

Odpowiedz do tematu