|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne |
Autor |
Wiadomość |
varth [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2009, 18:16 Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne
|
|
|
Witam.
Ostatnio połamały mi się dźwigienki elektryki szyb (miałem tylko przód elektryczny). Ponieważ muszę kupić panel to znalazłem taki co steruje czterema szybami. Poszukałem dalej i znalazłem elektryczne siłowniki do tylnych drzwi i odpowiednie boczki. Moje pytanie jest takie - czy trzeba będzie puszczać odpowiednie przewody do tylnych drzwi? Czy instalacja jest już gotowa? O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda . O koszty też nie bo wiem ile poszczególne podzespoły kosztują (różnica między sterowaniem 2 i 4 drzwi to 50zl)
edit
poprawiłem temat |
Ostatnio zmieniony przez varth 25-07-2009, 17:46, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 24-07-2009, 18:40 Re: Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne - jest se
|
|
|
varth napisał/a: | Witam.
Ostatnio połamały mi się dźwigienki elektryki szyb (miałem tylko przód elektryczny). Ponieważ muszę kupić panel to znalazłem taki co steruje czterema szybami. Poszukałem dalej i znalazłem elektryczne siłowniki do tylnych drzwi i odpowiednie boczki. Moje pytanie jest takie - czy trzeba będzie puszczać odpowiednie przewody do tylnych drzwi? Czy instalacja jest już gotowa? O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda . O koszty też nie bo wiem ile poszczególne podzespoły kosztują (różnica między sterowaniem 2 i 4 drzwi to 50zl) |
To ja się już pogubiłem zainteresował mnie tytuł więc chciałem udzielić odpowiedzi
Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne - jest sens?
autor potem zmienił zdanie
O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda
Więc odpowiem na temat instalacji trzeba zdjąć boki drzwi i sprawdzić czasami ładowali pełna instalacje a czasami nie zależy co mieli na magazynie. |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 24-07-2009, 18:48
|
|
|
varth, nie chce Cie martwic kolego ale nie wszystkie modele miały pociągniętą elektrykę na tylne drzwi,musisz sam sprawdzić,czy masz dodatkowe kable i kostki. |
|
|
|
 |
|
|