Pytanie co to za wynalazek !! |
Autor |
Wiadomość |
Dyziek
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-08-2009, 23:01 Pytanie co to za wynalazek !!
|
|
|
Witam znalazłem coś takiego jak lancer ameryka pewnie i nie wiem czy nawet wart to ogladac http://moto.allegro.pl/it..._ralli_art.html jak by mi ktoś powiedział co to i jak sie zabrac do tego bede z góry wdzięczny !! |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 04-08-2009, 23:10
|
|
|
Auto bardzo fajne około 7sec do setki podobno. Połączenie MIVEC i instalacja gazowa nie jest zbyt dobrym pomysłem ale przy bardzo dobrym zestrojeniu powinno być ok. Niestety w wersji amerykańskiej nie dawali kierownicy momo.
Jedna rzecz która mi się rzuca w oczy to tylny zderzak jest ze spojlerem który był montowany w wersji Europejskiej Intense od roku modelowego 2006 dopiero... Więc od razu możesz oglądnąć tył samochodu jak bardzo był robiony.
Brak zdjęć z przodu.
Cena dość atrakcyjna - czyli ciekawe co jest nie tak. |
|
|
|
 |
Dyziek
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 05-08-2009, 22:46
|
|
|
Właśnie chodzi o to że jeżdzi na tym co kuchenka w domu cena jest mało spotykana wersja ostro kombinowana a auta z świata hamburgerów zazwyczaj sa z paru aut więc chyba nawet nie ma co myśleć bo jak bym nawet chciał oddać to za dwa lata w innne ręce to lipa będzie po maxie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-08-2009, 02:58
|
|
|
krzychu napisał/a: | Połączenie MIVEC i instalacja gazowa nie jest zbyt dobrym pomysłem |
Nie jest wogóle pomysłem. Nie da się w tym silniku. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 07-08-2009, 16:32
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | krzychu napisał/a: | Połączenie MIVEC i instalacja gazowa nie jest zbyt dobrym pomysłem |
Nie jest wogóle pomysłem. Nie da się w tym silniku. |
Każdy zrobi jak uważa. Ten silnik ponoć dużo gorzej toleruje źle zestrojoną instalację. Ale przy dobrym zestrojeniu i kontroli luzów zaworowych ze 2 razy częściej niż to przewiduje instrukcja jest szansa że się pojeździ na gazie długi czas. Jeden użytkownik nawet sam montował do takiego i przedstawiał wykresy z hamowni. Mógł by się wypowiedzieć. |
|
|
|
 |
|