Przesunięty przez: Owczar 18-08-2009, 22:29 |
[EA5A/W 2.5] Zlot Beskidy |
Autor |
Wiadomość |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2009, 18:44 [EA5A/W 2.5] Zlot Beskidy
|
|
|
Witam.
Zamieszczam ten temat tutaj, bo na tematach ze zlotem niewiele osób by go zobaczyło.
Mianowicie chodzi mi o to, aby każdy właściciel najlepszego Misia czyli EA0 na zlocie był jakoś wyróżniony - może być zwykła kartka A4 z xywką na podszybiu, tak coby się łatwiej znaleźć i zapoznać.
Jak już wspomniałem, piszę ten temat tutaj, bo najbardziej mi zależy właśnie na zapoznaniu się ze bandą Misiów.
Jeśli palnąłem "gupotę" z tym tematem to z góry (i dołu) przepraszam.
Pzdr |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-08-2009, 22:16
|
|
|
Wg mnie palnołeś bo piszesz w dziale technicznym to 1, 2 to "Misie" to nie tylko Galanty, po3 jak zadasz pytanie w ZLOTY I SPOTY lub TU to napewno modzi odpowiedzialni za spot to zobaczą a to oni ustalają regulami i zasady zlotu (ewentualnie napisz do niech bezpośrednio - osoby odpowiedzialne to londolut, os12 i kilku innych......) |
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2009, 22:21
|
|
|
Hmm poczytaj jeszcze raz:
1. Misie EA0 - to właśnie Galanty
2. Piszę w technicznym bo właśnie chciałbym poznać osoby z tego działu.
3. To niema nic wspólnego z regulaminem. Chodzi tylko o to aby łatwiej było co poniektórych rozpoznać.
Pzdr |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
|
Wysłany: 18-08-2009, 22:28
|
|
|
AnoniM79, każdy będzie miał identyfikator, a auta pewnie pozostaną na parkingach w ośrodkach. Pewnie po nickach będziesz kojarzył Przeniosę do działu zloty i spoty. |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-08-2009, 22:30
|
|
|
AnoniM79 napisał/a: | najlepszego Misia czyli EA0 |
AnoniM79 napisał/a: | Misie EA0 - to właśnie Galanty |
EAXX w wesjach EA2X,EA5X,EA6X i w wersjach nadwoziowych A i W pomijając fixy japońskie to te galanty o które pewnie Ci chodzi..... nie ma czegoś takiego jak EA0 (oznaczenie wersji bierze się bezpośrednio z VINu pojazu)
Nie pouczam Cię w kwestii umieszczenia tematu tylko radzę jak gardzisz to przykro mi choć rozumiem powody dla których umieściłeś ten temat właśnie w technicznych (...) |
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 18-08-2009, 22:48
|
|
|
AnoniM79, ze strony organizacyjnej nie planujemy żadnych karteczek, kratek, karteluszek i innych papierów za szybami. Każdy uczestnik będzie miał identyfikator z Nickiem, Imieniem i modelem samochodu, który posiada. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2009, 22:56
|
|
|
Nie miałem zamiaru nikim gardzić a EA0 to ogólna nazwa wszystkich wersji...
Czy identyfikatory będą rozdawane? W jaki sposób zostanie to rozwiązane.
Pzdr
P.S. Nie bądźcie tacy zabuczali |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 19-08-2009, 06:29
|
|
|
AnoniM79 napisał/a: | Czy identyfikatory będą rozdawane? W jaki sposób zostanie to rozwiązane. | Zgłosisz się po odbiorze kluczy do mnie lub os12 i dostaniesz starter
Cezar napisał/a: | londolut napisał/a: | Każdy uczestnik będzie miał identyfikator z Nickiem, Imieniem i modelem samochodu, który posiada. |
Tomek a jak ktos ma 2 modele to co wtedy?
Bedzie liczyl sie ten, ktorym przyjechal ? | Dwoma nie przyjedziesz Ty U Ciebie na identyfikatorze może być Gal a u Czarnej lub u Twojego ojca Cari. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2009, 20:16
|
|
|
AnoniM79, Jak chcesz znaleźć jakąś osobę, to napisz do niej PW i poproś o numer kom.....na zlocie się zdzwaniasz i po sprawie. Pozdro. |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
|
Wysłany: 22-08-2009, 00:18
|
|
|
Marti napisał/a: | nie ma czegoś takiego jak EA0 (oznaczenie wersji bierze się bezpośrednio z VINu pojazu) |
Można pisać EA# lub używać oznaczenia handlowego Galanta czyli ST |
|
 |
Marti
Mitsumaniak

|
Wysłany: 25-08-2009, 23:35
|
|
|
Cytat: | Można pisać EA# lub używać oznaczenia handlowego Galanta czyli ST |
To jak można a jak się robi z skąd się wzięło oznaczenie to inne spawy i nie one są tematem więc proszę o nie robienie OT w temacie.
P.S. Chcesz ze mną podywagować to zapraszam na pw lub daj(cie) spokój bo szkoda oczu na czytanie tego.... |
|
 |
|