|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Pompa Wtryskowa |
Autor |
Wiadomość |
marcinmarcin [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2009, 23:47 [Cari 1.9DI-D] Pompa Wtryskowa
|
|
|
Witam... mam nastepujacy problem: podczas normalnej jazdy nagle bez powodu zgasla mi moja Cari, zapalila mi sie kontrolka 'Check Engine' i juz jej nie zdolalem odpalic. Z pol roku temu regenerowalem wtryskiwacze wiec z nimi na 99% jest OK. Sprawdzalem uklad paliwowy i jest tak: odpowietrzylem caly uklad, paliwo ze zbiornika do pompy wtryskowej dochodzi, elektro-zawor otwiera i zamyka, paliwo z pompy na listwe ledwo...ledwo leci,a wydaje mi sie,ze powinno byc tam bardzo duze cisnienie. Tak wiec moim zdaniem wina lezy w pompie wtryskowej. Mam pytanko czy da rady jakos zregenerowac ta pompe, czy jest mozliwosc sprawdzenia co w niej padlo czy lepiej kupic uzywana i tyle...? I jeszcze jedno pytnako: do wyjecia pompy trzeba zdejmowaz rozrzad?
Prosze o pomoc....
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|