|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
podsufitka w long-u |
Autor |
Wiadomość |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 22-02-2012, 11:39 podsufitka w long-u
|
|
|
Jak jest zamontowana podsufitka w Misku II long->> u mnie jest dzielona->> od przedniej szyby do wysokości tylnej kanapy ->> pierwsza część, druga od tylnej kanapy do tylnych drzwi. Szczególnie interesuje mnie co jest pod łączeniem tych dwóch części->> jakaś szyna/wzmocnienie/element konstrukcyjny dachu ->>> co tam jest ???
Minimalnie odstaje i widoczne jest coś->> tylko co to jest ?? Nie chcę przez swoją ciekawość zepsuć czegoś. W tym miejscu mam w planie oddzielić część ładunkową od pasażerskiej przeźroczystą folią. Folia była by mocowana na suwaku/eklerze->> po obwodzie podsufitki. Musi być demontowana aby można było spokojnie spać po rozłożeniu kanapy. Po co grzać zimą całą przestrzeń a latem chłodzić klimatyzacją ?? Jakieś zdjęcie mile widziane |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
konradgdynia
Forumowicz

Auto: Pajero 2,8 TD Long '98
|
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 22-02-2012, 15:10
|
|
|
konradgdynia dzięki tylko..... nie napisałem tego-->> nie mam szyberdachu , jeśli wzrok mnie nie myli, to na zdjęciu widać szyberdach ?? |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
|
|